HMDNokiaYleinen

HMD Globalin kärkipuhelin Nokia XR20 sai vihdoin Android 12 -päivityksen Suomessa

Nokia XR20

HMD Global aloitti jo viime joulukuussa Android 12 -päivityksen jakelun ensimmäisille puhelimilleen ja toistaiseksi se on ollut jaossa Nokia X20-, Nokia X10– ja Nokia G50 -malleille. Tänään HMD Global on jatkanut päivityksien jakelua yhtiön kalleimmalle puhelimelle, joka on Nokia XR20. Päivitys on ladattavissa ensimmäisen aallon maissa, mukaan lukien Suomessa.

Päivitystä saatiin odottaa kolme kuukautta pidempään kuin muille Nokia X -sarjan puhelimille, joka on yllättävän pitkä aika ottaen huomioon lähtökohdat. HMD Global käyttää kaikissa Nokia X -puhelimissa lähes identtisiä teknisiä ratkaisuja, jonka pitäisi nopeuttaa päivityksiä. Uuden päivityksen versionumero on V2.300 ja kokoa sillä on ilmoitettu olevan 2,14 gigatavua. Android 12:n uudistuksien ohella mukana on Googlen maaliskuussa 2022 julkaisemat tietoturvakorjaukset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Android 12 on yksi suurimmista päivityksistä vuosiin, sillä se tuo mukanaan täysin uudistetun Material You -muotokielen ja uuden käyttöliittymän. Android 12:n keskiössä on persoonaalisempi käyttökokemus, parempi yksityisyys sekä monet muut kattavat ominaisuudet. Tarkemmin Android 12 -version uudistuksiin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HMD Global hyödyntää Nokia-puhelimissaan puhdasta Android-kokemusta, joten myös Nokia XR20 tulee saamaan Android 12 -version juuri sellaisena kuin Google on suunnitellut. Päivityksen pystyy latamaan puhelimen asetusvalikon kautta menämällä: Asetukset > Järjestelmä > Lisäasetukset > Järjestelmäpäivitys > Tarkista päivitykset.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD