HMDNokiaYleinen

Uusia Nokia-puhelimia luvassa 27. heinäkuuta – ”et enää ikinä tarvitse suojakuorta”

HMD Global on aloittanut vihjailemaan Twitterissä Nokia Mobile -käyttäjätilillä uudesta Nokia-puhelimien julkaisutilaisuudesta. Uusia Nokia-puhelimia on kerrottu julkaistavan heinäkuun lopulla, mutta toistaiseksi uutuuspuhelimien määrästä ei ole tarkkaa tietoa.

Twitterissä on julkaistu vihjaileva kuva Nokia X20 -puhelimesta, jonka takaosassa on teksti ”Uusimmalla Nokia-puhelimella et enää ikinä tarvitse suojakuorta” sekä päivämäärä 27. heinäkuuta 2021. Luvassa on siis uusi kestävärakenteinen Nokia-älypuhelin, jollaista ei ole aikaisemmin HMD Globalilta nähty. Toistaiseksi julkaisun kellon ajasta ei ole mitään tietoa, sillä julkaistu teaser-kuva ei paljoa paljasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Aikaisemmin on huhuttu Nokia XR20 -älypuhelimesta, joka on mahdollisesti kestävärakenteinen älypuhelin. Puhelimeen on odotettu Nokia X10- ja Nokia X20 -puhelimien teknisiä ominaisuuksia, kuten 6,67 tuuman näyttöpaneelia Full HD+ -tarkkuudella. Lisäksi puhelimen tehoista odotetaan vastaavan Snapdragon 480 5G -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 6 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tietojen perusteella Nokia XR20 tulee saamaan myös 4630 milliampeeritunnin akun, 48 megapikselin neloiskameran sekä sormenjälkilukijan. Jälleenmyyjien listaukset ovat myös vahvistaneet puhelimesta olevan tulossa kaksi väriversiota, jotka ovat sininen ja harmaa.

Jos kyseessä on kestävärakenteinen älypuhelin, niin puhelimessa saattaa olla IP68-luokitus sekä iskunkestävä rakenne. Nokia XR20 -puhelimen ohella vuodoissa on nähty tietoja myös edullisesta Nokia C30 -älypuhelimesta sekä Nokia 6310 -peruspuhelimesta. Toistaiseksi ei ole tietoa millaisen kattauksen uutuuspuhelimia HMD Global tulee tarjoamaan 27. heinäkuuta järjestettävässä julkaisutilaisuudessa.

Lähde: Twitter (Nokia Mobile)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD