HonorYleinen

Honor julkaisee uudet Magic 3 -sarjan huippupuhelimet kello 14.30 – täältä voit katsoa tilaisuutta!

Honor tulee julkaisemaan vihdoin tänään 12. elokuuta globaalisti uudet Magic 3 -sarjan huippupuhelimet, joita on odotettu jo pitkään. Kyseessä on myös nykyisin itsenäisenä toimivan Honorin ensimmäinen globaali julkaisutilaisuus, jossa odotetaan kuultavan Honorin suunnitelmat Kiinan ulkopuolisille markkinoille.

Honor on aikaisemmin kertonut Magic 3 -puhelimien saavan muun muassa Qualcommin uuden Snapdragon 888 Plus -järjestelmäpiirin. Lisäksi puhelimissa on vahvistettu olevan auringonlaskun inspiroima värimaailma sekä vedenkestävä rakenne. Vuotokuvissa puhelimen takaosasta on paljastunut myös viisi kamerasensoria, joten Magic 3 -puhelimissa on panostettu suuresti kameroihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Magic 3 -sarjan puhelimien rinnalla Honor tulee todennäköisesti ainakin Kiinassa julkaisemaan uuden Honor X20 -älypuhelimen sekä Honor V7 Pro -tabletin. Honor saattaa tilaisuuden aikana kertoa myös uutta tietoa Honor 50 -sarjan puhelimien saatavuudesta globaaleilla markkinoilla.

Tilaisuutta voi seurata suorana alapuolella olevan YouTube-upotuksen kautta kello 14.30 Suomen aikaan.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Honor