HuaweiYleinen

Huawei julkaisemassa pian uudet edulliset Y5p- ja Y6p -puhelimet – tältä ne näyttävät

Huawei Y5p

Tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut kuvia toistaiseksi julkaisemattomista edullisemman hintapisteen Huawei-puhelimista. Puhelimet kantavat nimiä Huawei Y5p sekä Huawei Y6p, joista edullisempi näyttää myös varsin tutulta laitteelta, sillä Honor julkaisi sen viime viikolla oman brändinsä alaisuudessa.

Huawei Y5p on uudelleen brändätty Honor 9S -puhelin, joten myös tekniset ominaisuudet ovat varmasti hyvin lähellä toisiaan. Huawei Y5p tulee saamaan siis ainakin 5,45 tuuman suuruisen näyttöpaneelin, MediaTek MT6762R -järjestelmäpiirin sekä 2 gigatavua RAM-muistia. Puhelimeen odotetaan myös 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa, 8 megapikselin pääkameraa sekä 5 megapikselin selfiekameraa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotokuvissa Huawei Y5p on esillä kolmessa värissä, jotka ovat sininen, musta ja vihreä. Toistaiseksi laitteen julkaisusta ei ole mitään tietoa, mutta todennäköisesti se esitellään pian valikoiduilla markkinoilla.

Toinen vuotaneista puhelimista on Huawei Y6p, joka on hieman paremmin varusteltu kuin Huawei Y5p. Kyseisessä mallissa odotetaan olevan 6,3 tuuman LCD-näyttöpaneeli, jonka tarkkuus yltää 1600 x 720 pikseliin. Näytön yläreunassa on myös pisaramainen loviratkaisu, josta löytyy 8 megapikselin selfiekamera.

Huawei Y6p -mallissa on myös kolmoiskamera, joka koostuu 13 megapikselin pääkamerasta, 5 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamerasta. Takaosassa nähdään myös perinteikäs sormenjälkilukija. Tehoista pitäisi vastata tuttu MediaTek Helio P22, jonka rinnalla on 3 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Akunkesto on 5000 milliampeeritunnin varassa ja käyttöjärjestelmänä on avoimeen lähdekoodiin pohjautuva Android 10.

Huawei Y6p tullaan tuomaan markkinoille kolmessa värissä, jotka ovat musta, vihreä ja violetti. Puhelin julkaistaan lähiaikoina Kambodzhassa, sillä laitteesta on julkaista jo alapuolella oleva vihjaileva video.

Lähde: Playfuldroid.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei