HMDNokiaYleinen

HMD Global valmistelee Nokia Comfort Earbuds- ja Comfort Earbuds+ -kuulokkeiden julkaisua – paljastuivat jo sertifiointitiedoista

HMD Global tulee julkaisemaan 27. heinäkuuta uusia Nokia-tuotteitaan, joita on odotettu olevan muun muassa Nokia XR20, Nokia 6310 sekä Nokia C30. Aikaisemmin tällä viikolla vuotokuvassa nähtiin Nokia XR20, joka on nähtävästi ensimmäinen kestävärakenteinen Nokia-älypuhelin. Puhelimien rinnalla HMD Globalilta odotetaan myös uusia äänituotteita, joista on nyt paljastunut uusia tietoja.

FCC on antanut hyväksyntänsä kahdelle HMD Globalin täyslangattomalle kuulokkeelle, jotka ovat Nokia Comfort Earbuds sekä Nokia Comfort Earbuds+. Valitettavasti sertifiointitiedot eivät paljasta kuulokkeista kovinkaan paljoa, mutta joitakin tietoja dokumenteista saadaan selville.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia Comfort Earbuds -kuulokkeet ovat mallikoodiltaan TWS-411. Dokumenteissa olevien kuvien perusteella kyseessä ovat tulpallisella rakenteella varustellut kuulokkeet, jotka tulevat tarjolle ainakin mustassa väriversiossa.

Nokia Comfort Earbuds+ -kuulokkeiden mallikoodi on TWS-411W, joten kyseessä ovat varsin samanlaiset kuulokkeet kuin perusmallit. Kuulokkeissa on Bluetooth 5.1 -yhteystuki ja muotoilu on samanlainen perusmallin kanssa. Kuvissa kuulokkeet ovat esillä valkoisessa väriversiossa ja ne tarjoavat tulpallisen toteutuksen, mutta mitään muuta kuulokkeista ei paljastu.

Molemmat uudet kuulokkeet ovat HMD Globalin toimesta myyntiin tuotavia, mutta valmistus ja kehitys on tapahtunut sopimusvalmistaja Binatone Electronicsin toimesta. Binatone on aikaisemmin tunnettu muun muassa Motorola-brändin alaisuudessa julkaistuista kuulokkeista, ja aikaisemmin sertifiointitiedot paljastivat saman yrityksen valmistavan toistaiseksi julkaisemattomat Nokia Go Earbuds+ -kuulokkeet.

Lähde: FCC (TWS-411), FCC (TWS-411W)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD