HuaweiYleinen

Huawei tuomassa uudistettuja älykelloja Eurooppaan – ”avaruusversio” Watch 4 Prosta ja keväinen väritys Watch GT 4 -kelloon

Uusi vihreä väri Watch GT 4 -kellosta ja ”avaruusversio” Watch 4 Prosta.

Huawei on vahvistanut järjestävänsä ensi viikolla 7. toukokuuta globaalin lanseeraustilaisuuden Dubaissa, jonka antimista on annettu jo Huawein toimesta pieniä vihjauksia. Nähtävästi pian Huawei on tuomassa Eurooppaan myyntiin kaksi uutuusversiota kahdesta nykyisestä älykellostaan. Nämä on nyt listattu Huawein toimesta Amazon-verkkokauppaan.

Jo aikaisemmin Huawei Watch GT 4 -kellosta tuotiin Suomessakin myyntiin uusi vihreä väri 46 mm kokoversiossa. Nyt Huawei valmistautuu vihreän värin julkaisuun myös 41 mm kokoversiossa. Kyseinen versio on listattuna Huawein Amazon-sivustolle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kelloon ei odoteta teknisesti mitään uudistuksia, vaan kyseessä on vain ulkoinen uudistus. Kello on itsessään hopeinen. Ranneke on kuminen ja väritykseltään vihreä. Kellotaulu on myös tyyliin sopiva, sillä siinä on hopeinen tausta ja vihreät yksityiskohdat.

Amazonin listauksessa uuden vihreän sävyn hinnaksi kerrotaan 249 euroa. Hinta on samalla tasolla Watch GT 4 -kellon edullisempia versioiden kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toinen uutuus on nähtävästi Huawei Watch 4 Pro Space Edition, joka on aikaisemmin julkaistu jo Kiinassa. Käytännössä kyseessä on vain ulkoisesti uudistettu versio nykyisestä älykkäästä Watch 4 Pro -kellosta.

Listauksen mukaan kello on valmistettu avaruustason titaanista ja kellotaulussa on keraaminen viimeistely. Kellon sävytys on hyvin tummanharmaa ja mukana on punaiset yksityiskohdat. Odotettavasti tekniikkaan ei ole tehty mitään uudistuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Amazon on listannut kellon 649 euron hintaiseksi. Hinta olisi siis noin 100 euroa enemmän kuin nykyisillä Watch 4 Pro -versioilla. Tuotelistauksiin Amazonissa voi käydä tutustumassa lähdelinkkien takaa.

Lähde: Amazon 1, 2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei