OnePlusYleinen

OnePlussat jatkavat räjähtelyjään – tällä kertaa vuorossa OnePlus Nord CE 5G

Räjähtänyt OnePlus Nord CE 5G -puhelin.

OnePlus Nord 2 on ollut julkaisunsa jälkeen tasaisin väliajoin otsikoissa erityisesti Intiassa tapahtuneiden räjähtämisien takia. Tällä kertaa Nord-mallistosta myös toinen puhelin on räjähtänyt, sillä tuoreessa raportissa OnePlus Nord CE 5G:n käyttäjä on kertonut erikoisesta räjähtämisestä.

Twitter-käyttäjä Dushyant Goswami on julkaissut kuvia, joissa on esillä räjähtänyt OnePlus Nord CE 5G -puhelin. Puhelin oli räjähtänyt, kun käyttäjä oli ottanut sitä pois taskusta. Kyseinen puhelin on ostettu kuusi kuukautta sitten, joten täysin uudesta laitteesta ei enää ollut kyse.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valitettavasti käyttäjä on jo poistanut alkuperäiset Twitter-julkaisunsa OnePlussan pyynnöstä. Käyttäjän mukaan OnePlus on luvannut lähettää uuden puhelimen räjähtämistapauksen takia. OnePlus ei ole itse vielä antanut virallista lausuntoa asian tiimoilta.

Räjähtänyt OnePlus Nord CE 5G -puhelin.

Alkuperäisessä twiitissä oli mukana kuvia, joista sai hyvän käsityksen laitteen räjähtämisestä. OnePlus Nord CE 5G:n näyttö oli hajonnut tilanteessa ja samalla laitteen takaosan muovipinta oli sulanut. Puhelin on kuvien perusteella käyttökelvoton.

Aikaisemmin ei ole raportoitu räjähtämistapauksia OnePlus Nord CE 5G -puhelimen kohdalla, joten kyseessä on yksittäistapaus. Uusin räjähtäminen herättää kuitenkin kysymyksiä OnePlussan laadunvalvonnassa erityisesti Intiassa myytyjen puhelimien kanssa, sillä aikaisemmin Intiassa on raportoitu jopa neljän OnePlus Nord 2 -puhelimen räjähtäneen ilman selvää syytä.

Aikaisempien räjähdyksien osalta OnePlus on pyrkinyt lakaisemaan tapaukset maton alle nopeasti niiden ilmestyttyä. Esimerkiksi yhden tapauksen kohdalla OnePlus pyrki oikeustoimilla hiljentämään kuluttajan, sillä tapauksen esille tuominen oli vahingoittanut yritystä. OnePlus Nord 2 -puhelimien räjähtämisien kohdalla OnePlus totesi sisäisien tutkimuksien jälkeen kyseessä olleen yksittäisiä tapauksia, joihin liittyi ulkoisia tekijöitä, eikä ne johtuneet mistään valmistus- tai tuoteongelmasta.

Lähde: Gizmochina.com, Twitter (Dushyant Goswami)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

6 Kommenttia

  1. Sillä lailla, piti hommata Oneplus mutta näiden räjähtävien ominaisuuksien takia taidan katsoa jotain muuta merkkiä. Eikä tuo asiakkaiden hiljentäminen todellakaan hyvältä kuulosta!

  2. Kannattaa joo varoa jos asut Intiassa, tai olet ostamassa laitettasi sieltä.

  3. Jos oikein muistan, oli sekin tapaus koska henkilö ei ollut suostunut lähettämään puhelinta tutkintalaitokseen.

    Tapaus näytti siltä että asiakas oli ostanut joko väärennetyn puhelimen tai yritti kusettaa

  4. Minä ostin kyseisen mallin pari kuukautta sitten DNA.ta , hyvin toimii. Ei ainakaan vielä räjähtänyt.

  5. Itselläni ollut one plus nord noin vuoden. Ja kokemuksen perusteella voin sanoa ,että paras puhelin mikä minulla on ikinä ollut tähän mennessä. Ja en kyllä itsekkään menisi mistään Intiasta puhelimia tilaamaan , ja sitten ihmettelemään että , oho räjähtikö tämä nyt vai ?

  6. Samalta tehtaalta ne täällä myytävät tulevat. Mutta aivan kuten aiemmin Samsungin räjähtelevien puhelimien kanssa, valtaosa ei räjähtänyt silloin eikä räjähdä nyt OnePlussalla. Kohonnut riski ehkä on, mutta reaalielämän riskiprosentti jäänee pieneksi. Kukin pohtii näiden osalta omat ratkaisunsa ja ainahan se parempi kun näitä tapauksia ei olisi.

    Toki OnePlus tapauksessa ColorOS:n tuominen osaksi käyttöjärjestelmää on lisäsyy harkita kahdesti, vielä ei onneksi ole paskomassa tätä uutisessa mainittua mallia ko. päivitys.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus