HuaweiYleinen

Huawein AppGallery-sovelluskauppaan saapui TomTom Go -navigointisovellus

Huawein omaan AppGallery-sovelluskauppaan on julkaistu hiljattain uusi TomTom Go -navigointisovellus, joka paikkaa Huawein ekosysteemistä puuttuvaa karttapalvelua. Aikaisemmin AppGallery-sovelluskauppaan saatiin myös suomalaisten tuntema HERE WeGo -karttapalvelu, josta lisää voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme.

TomTom GO -navigointisovellus on helppokäyttöinen ja siinä on runsaasti ominaisuuksia, kuten kaistaopastus, reitinhaku ja liikenteen seuranta, jotka helpottavat autoilijan elämää. Sovellus tarjoaa myös 3D-karttoja, jotka kuljettaja voi halutessaan ladata ja tallentaa omaan puhelimeensa. Tällöin kartat ovat käytössä, vaikka netti katkeaisi.

”TomTom pitää maailman liikkeellä innovatiivisten ja tarkkojen teknologioiden avulla, ja sadat miljoonat ihmiset luottavat meihin maailmanlaajuisesti. Olemme iloisia voidessamme työskennellä teknologiajohtaja Huawein kanssa, jotta näkemyksemme turvallisemmasta ja ruuhkattomasta maailmasta saataisiin askeleen lähemmäksi todellisuutta”, kertoo TomTomin kuluttajamarkkinoinnin ja tuotekokemuksen johtaja Carol Picou-Katmann.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

TomTom Go -sovellus AppGallery-sovelluskaupassa.

TomTom GO -navigointisovelluksessa ei ole mainoksia eikä se kaupallista käyttäjien henkilökohtaisia tietoja. Sovellus tarjoaa 30 päivän ilmaisen kokeiluversion ilman sitoutumista. Käyttäjät voivat tehdä automaattisesti uusiutuvan tilauksen, jonka hinta on 12,99 € / 12 kk, 8,99 € / 6 kk tai 1,99 € / 1 kk. Sovellus on integroitu Huawei Mobile Services (HMS) Coren In-App Purchases (IAP) -sarjaan, joka on Huawein oma sovelluskehittäjien työkalupakki.

”AppGallery on yksi maailman kolmesta johtavasta sovelluskaupasta ja olemme sitoutuneet tarjoamaan käyttäjille parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Olemme iloisia kumppanuudesta TomTomin kanssa ja mahdollisuudesta tuoda uusimmat navigointipalvelut AppGallery-käyttäjien saataville”, kertoo Huawei Mobile Services -tiimin Industry Lead Antti Piha.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhtikuussa 2018 lanseerattu AppGallery on saatavilla 170 maassa ja sillä on yli 460 miljoonaa aktiivista kuukausikäyttäjää globaalisti ja 33 miljoonaa aktiivista kuukausikäyttäjää Euroopassa. Huawein AppGalleryn HMS Core -taustapalvelut on otettu käyttöön 81 000 sovelluksessa. AppGalleryssa on maailmanlaajuisesti 1,6 miljoonaa rekisteröitynyttä sovelluskehittäjää. Suomessa on Huawein mukaan käytössä yli 800 000 Huawei-laitetta, joissa on AppGallery-sovelluskauppa.

Lähde: Huawein lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei