HuaweiYleinen

Huawein sovelluskauppaan saapui vihdoin vaihtoehto Google Mapsille – HERE WeGo nyt ladattavissa AppGallerysta

Here WeGo -karttapalvelu löytyy nyt Huawein AppGallery-sovelluskaupasta.

Huawei on tuonut Suomessa myyntiin jo useita älypuhelimia ilman Googlen palveluita, mutta suurin ongelma niissä on edelleen sovelluksien puuttuminen. Huawein uutuuspuhelimissa on Huawei Mobile Services -palvelut sekä AppGallery-sovelluskauppa, mutta toistaiseksi sovelluskaupan valikoima on varsin rajallinen ja sieltä puuttuu lukuisia tuttuja sovelluksia kuten Facebook, Twitter, Instagram tai Spotify.

Suurin haaste Huawein puhelimissa on ollut myös kunnollisen kartta- ja navigointipalvelun puuttuminen, jollaista ei Huawein omasta ekosysteemistä vielä löydy. Koska Huawein puhelimissa ei ole esiasennettuna Google Maps -karttoja, jotka ovat aikaisemmin olleet myös Huawein laitteissa, niin nyt esimerkiksi uusissa Huawei P40 -malliston laitteissa ei ole minkäänlaisia karttapalveluita. Nyt tilanteeseen on kuitenkin tullut hieman helpotusta, sillä AppGalleryyn on tullut ladattavaksi laadukas karttasovellus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

AppGalleryyn on julkaistu Nokian perintöä oleva HERE WeGo -kartta- ja navigointisovellus, jonka ansiosta Huawein laitteille saadaan nyt helposti asennettua toimiva karttasovellus. HERE WeGo -kartat mahdollistavat muun muassa monipuolisen navigoinnin, joukkoliikennetiedot 1300 kaupungissa, offline-kartat sekä ruuhkatiedot. HERE WeGo on yksi monipuolisimmista karttasovelluksista ja haastaa monella tavalla Google Maps -kartat.

Huawein omasta AppGallery-sovelluskaupasta HERE WeGo -kartat voi käydä lataamassa tämän linkin takaa. Sovellus on ilmainen ja sen koko on noin 61 megatavua.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Noihin taisi saada jo aikaisemmin TomTomin kartat

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei