OnePlusYleinen

Huhu: OnePlus julkaisemassa tänä vuonna älykellon Nord-tuotemallistoon

OnePlus Watch

OnePlus julkaisi viime vuonna ensimmäisen älykellonsa, mutta tuoreiden tietojen valossa tänä vuonna voidaan odottaa jo seuraavaa. Aikaisemmin paljastui, että OnePlus tulee julkaisemaan lähes joka kuukausi maaliskuusta lähtien uuden älypuhelimen, joita ovat ainakin OnePlus Nord 2T, Nord CE 2 Lite, Nord 3, OnePlus 10R sekä OnePlus 10 Ultra. Uutta älykelloa odotetaan vasta vuoden toisella puoliskolla.

Uutta älykelloa odotetaan tällä kertaa Nord-tuotemallistoon, johon OnePlussalta on odotettu myös uusia Nord-kuulokkeita. Uutuuskello saatetaan tietojen mukaan julkaista yhdessä OnePlus Nord 3 -puhelimen kanssa vuoden toisella puoliskolla, eli aikaisintaan heinäkuussa. Jos älykello asettuu Nord-mallistoon, niin silloin kyseessä voidaan olettaa olevan edullisemman hintapisteen laite.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan hinnoittelu tulisi asettumaan noin 5000-8000 Intian rupian välille, joka tarkoittaa noin 60-95 euroa. Tällä hetkellä älykellon tietoja ei ole vuotanut, joten mitään tarkkaa kuvaa siitä ei ole olemassa.

Kellon voidaan kuitenkin olettaa tarjoavan tuttuja älykellon ominaisuuksia, kuten pyöreän kosketusnäytön sekä monia terveysominaisuuksia. Todennäköisesti älykellolla voitaisiin ohjata musiikkia sekä vastaanottaa ilmoituksia puhelimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Alkuperäinen OnePlus Watch -älykello tuotiin markkinoille selvästi keskeneräisenä, eikä se ainakaan SuomiMobiilin testissä vakuuttanut useiden viikkojen käytön jälkeen. OnePlus on myöhemmin myös päivittänyt älykelloaan paremmaksi, ja päivitykset ovat tuoneet mukanaan selvästi parannuksia kokemukseen.

Todennäköisesti tuleva OnePlus Nord -älykello on kehitetty Oppon alaisuudessa, joten se saattaa olla monella tavalla viimeistellympi kokonaisuus. Kellosta kuultaneen tarkempia tietoja ennen julkaisua.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus