SamsungYleinen

Huhu: Samsungin seuraavan sukupolven Galaxy Tab S8 -tableteissa on Snapdragon 898 ja 45 watin pikalataus

Samsungin odotetaan julkaisevan uudet Galaxy Tab S8 -sarjan tabletit mahdollisesti heti vuoden 2022 alussa, ja nyt tuore vuoto antaa uusia tietoja laitteista. Aikaisemmissa huhuissa Galaxy Tab S8 -sarjan tabletteja odotettiin markkinoille jo tämän vuoden lopulla, mutta tuoreimmissa huhuissa julkaisua ei pidetä enää tänä vuonna todennäköisenä.

Huhuissa Samsungin on odotettu käyttävän tableteissa seuraavan sukupolven Exynos 2200- ja Snapdragon-järjestelmäpiirejä, mutta nähtävästi tableteissa käytetään vain Snapdragon 898 -järjestelmäpiiriä. Tiedot ovat peräisin suositulta vuotajalta, joka käyttää Twitterissä nimeä Ice Universe. Toistaiseksi ei kuitenkaan ole tietoa, miksi Samsung on päätynyt käyttämään Galaxy Tab S8 -tableteissa ainoastaan Qualcommin järjestelmäpiirejä. Nähtävästi Exynos 2200 -piirin tuotantokapasiteetti on pieni, sillä huhuissa myös Galaxy S22 -puhelimiin on odotettu monilla markkinoilla Snapdragon-piiriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Vuotaja paljastaa Samsungin tuovan Galaxy Tab S8 -sarjan tabletteihin tehokkaan 45 watin pikalatauksen. Toki kyseessä ei ole kovin suuri yllätys, sillä jo Samsungin viime vuoden huipputabletit tarjosivat vastaavan pikalatauksen. Lisäksi monet valmistajat tarjoavat tableteissa jopa nopeampia latauksia, sillä esimerkiksi Xiaomin tuoreessa Mi Pad 5 Pro -tabletissa nähtiin jo 67 watin tehoinen pikalataus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhuissa Samsungilta on odotettu kolmea uutta Galaxy Tab S8 -sarjan tablettia, jotka ovat perusversion ohella Galaxy Tab S8+ ja Galaxy Tab S8 Ultra. Samsungin odotetaan haastavan tulevilla tableteillaan Applen uudet tabletit, sillä Samsung on panostanut tabletteihin todella. Galaxy Tab S8 -sarjaan on odotettavissa myöskin 5G-yhteydet, erittäin ohut muotoilu sekä suuret akut. Aikaisemmin vuotaneisiin teknisiin tietoihin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Twitter (Ice universe)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung