SonyYleinen

Huhu: Sonyn tulevassa puhelimessa on jopa kaksi 1” kamerasensoria

Sony Xperia Pro-I

Sony esitteli Xperia Pro-I -älypuhelimen vuonna 2021, joka edusti yhtiön parhainta ammattikäyttöön suunnattua kamerapuhelinta. Nyt melkein kaksi vuotta myöhemmin olisi korkea aika päivittää myös tätä tuotemallistoa, ja jos huhuihin on uskomista, niin tuleva puhelin olisi melko mielenkiintoinen.

Vuodoissa nähdään väitetty viivapiirros tulevasta Xperia Pro-I II -älypuhelimesta. Nähtävästi puhelin olisi muotoilullisesti tuttua Sonya, mutta yhtiö tulee panostamaan vahvasti kameroihin. Takaosassa nähdään kaksi suurta kameraympyrää, joiden pohjalta huhut povaavat melkoista yllätystä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tältä voisi näyttää Xperia Pro-I II.

Xperia Pro-I II -puhelimessa voisi huhujen mukaan olla kaksi suurta 1.0” kokoista kamerasensoria. Sony on aikaisemmin käyttänyt yhtä suurta sensoria Xperia Pro-I -puhelimessa, mutta tuolloin niitä yli tarjolla vain yksi kappale.

Huhut myös povaavat, että jossain vaiheessa tulevaisuudessa Sonylta nähdään älypuhelin, joka on varusteltu kaksikerroksisella transistoripinotulla sensorilla, joka on kooltaan jopa suurempi kuin 1.0”. Huhut ovat toistaiseksi sen verran epämääräisiä, että ne kannattaa ottaa varauksella vastaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sony julkisti aikaisemmin Xperia 1 V– ja Xperia 10 V -puhelimet, joita odotetaan myyntiin kesän aikana myös Suomessa. Myöhemmin tänä vuonna huhut ovat povanneet Sonyn esittelevän myös Xperia 5 V -älypuhelimen.

Lähde: Sumahodigest.com (japaniksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony