AndroidHMDNokia

Julkaistaanko Nokia 2 yhdessä Nokia 8:n kanssa? – TA-1029 sai FCC:n hyväksynnän

HMD Global on todennäköisesti julkaisemassa 16. elokuuta uuden Nokia 8 -lippulaivapuhelimen. Tilaisuudessa voidaan julkaista myös muitakin uusia tuotteita. Yksi todennäköinen voisi hyvin olla huhuttu Nokia 2, josta olemme saaneet kuulla muun muassa Geekbenchin tietokannasta. Nokia 2 -puhelimesta on nähty myös luonnoskuva, jonka voidaan olettaa paljastavan puhelimen muotoilun.

Nyt TA-1029 -mallinumeroa kantava älypuhelin on saanut FCC:n hyväksynnän, joka voi hyvin olla juurikin huhuttu Nokia 2. FCC:n tietokanta ei paljasta juurikaan, mutta tiedoista löytyvien puhelimen mittojen perusteella kyseessä on pienempi laite kuin mikään muu Nokia-älypuhelin. Nokia 2 -malliin on huhuttu 4,5 tuuman näyttöä, joten nyt FCC:n paljastamat laitteen fyysiset mitat voisivat hyvin kuulua kyseiselle mallille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

TA-1029 on nähty myös aikaisemmin toukokuussa Venäjällä yhdessä TA-1007 -mallin kanssa.

FCC:n paljastamat puhelimen fyysiset mitat ovat pienemmät kuin minkään aikaisemmin julkaistun HMD Globalin Nokia-älypuhelimen

Geekbenchin tietokanta paljasti aikaisemmin, että puhelimessa on Snapdragon 210 tai 212 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 1 gigatavu RAM-muistia, joka on puolet vähemmän kuin Nokia 3 -puhelimessa. Listaus paljastaa myös, että Nokia 2:ssa on Android 7.1.1 -käyttöjärjestelmä. Jos Nokia 2 tulee joskus näkemään päivänvalon, niin nähtävästi hinta asettuisi noin 100 euroon, sillä Nokia 3 maksaa 149 euroa.

Lähde: FCC

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android