SamsungYleinen

Kaiken kestävän Samsung Galaxy Xcover 6 Pron tarkat kuvat ja tekniset tiedot vuotivat viikkoja ennen julkaisua

Samsung Galaxy Xcover 6 Pro

Samsung on julkaisemassa 13. heinäkuuta uudet kestävärakenteiset tuotteensa, jotka ovat Galaxy Xcover 6 Pro -puhelin sekä Galaxy Tab Active 4 Pro -tabletti. Vuotoja on nähty aikaisemmin erityisesti puhelimen osalta, sillä esimerkiksi vuotanut käyttöopas kertoi aikaisemmin tällä viikolla puhelimessa olevan irrotettava akku. Nyt tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut Galaxy Xcover 6 Pro -puhelimen tarkat markkinointikuvat ja tiedot.

Markkinointikuvissa Galaxy Xcover 6 Pro on esillä luovasti veden ja hiekan keskellä, joka on osoitus kestävästä rakenteesta. Kuvat vahvistavat puhelimessa olevan 5G-yhteydet sekä tuki Wi-Fi 6E -tekniikalle. Itse puhelin on valmistettu erittäin kestäväksi muovin ja kumin avulla. Laitteen runko on järeä ja näytön kehykset ovat massiiviset verrattuna moniin normaaleihin puhelimiin. Laitteessa on pari ylimääräistä painiketta ja takaosassa on kaksoiskamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Evan Blass on julkaissut kuvien ohella myös tarkan listauksen teknisistä tiedoista. Samsung tarjoaa Galaxy Xcover 6 Prossa muun muassa 6,6 tuuman kokoisen näytön, jossa on 20:9-kuvasuhde, Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Näyttöä on suojaamassa uusin Gorilla Glass Victus+ -lasipinta.

Puhelimen tehoista on vastaamassa 6 nanometrin kahdeksanydin prosessori, mutta listaus ei paljasta tarkkaa versiota. Aikaisemmat raportit ovat jo vahvistaneet kyseessä olevan Qualcommin kehittämä Snapdragon 778G -järjestelmäpiiri. Puhelimessa kerrotaan olevan 6 gigatavua RAM-muistia, 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä tuki muistikortille aina yhteen teratavuun asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita puhelimen takaosassa on kaksi, jotka ovat f/1.8-aukolla varusteltu 50 megapikselin pääkamera sekä f/2.2-aukolla varusteltu 8 megapikselin ultralaajakulmakamera. Puhelimessa on myös 13 megapikselin tasoinen etukamera. Akunkesto on 4050 milliampeeritunnin irrotettavan akun varassa. Vuoto paljastaa puhelimessa olevan USB-C-liitin (USB 3.2), POGO-liitännät sekä kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija.

Rakenteellisesti puhelin on IP68-luokituksen mukaisesti pölyn- ja vedenkestävä. Lisäksi Galaxy Xcover 6 Pro on MIL-STD-810H-sertifioitu. Galaxy Xcover 6 Pron mitoiksi on ilmoitettu 168,8 x 79,9 x 9,9 millimetriä ja painoksi jopa 235 grammaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen julkaisua saadaan odottaa vielä pari viikkoa, mutta Samsungilla ei ole enää kovinkaan paljoa kerrottavaan. Vuodot ovat jo nyt paljastaneet lähes kaikki yksityiskohdat odotetusta kaiken kestävästä Galaxy Xcover 6 Pro -puhelimesta.

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung