SamsungYleinen

Samsungilta tulossa myös Galaxy Watch 4 Classic -älykello – paljastui sertifiointitietokannasta

Samsung Galaxy Watch 4 -perusmalli.

Samsung tulee julkaisemaan uudet Galaxy Watch 4 -sarjan älykellot myöhemmin tänä kesänä, ja niiden kohokohtana on uusi Googlen Wear OS -pohjainen One UI Watch -käyttöliittymä. Samsung Galaxy Watch 4 -älykellosta on nähty jo aikaisemmin kattavia kuvavuotoja, mutta nähtävästi Samsung valmistelee myös uutta Galaxy Watch 4 Classic -versiota.

Aikaisemmin Samsungin huhuttiin julkaisevan Galaxy Watch 4- ja Galaxy Watch Active 4 -älykellot, mutta nähtävästi erillistä Active-versiota ei ole tällä kertaa luvassa. Tuoreimmat vuotokuvat paljastivat huhutun Galaxy Watch Active 4:n olevan todellisuudessa Galaxy Watch 4 -perusmalli. Nyt thaimaalainen sertifiointitietokanta NBTC on paljastanut nyt Galaxy Watch 4- ja Galaxy Watch 4 Classic -älykellojen olevan tulossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

NBTC on listannut kolme Galaxy Watch 4 -sarjan älykelloa, joista Galaxy Watch 4 -perusmallin koodi on SM-R875F ja Galaxy Watch 4 Classicista on kaksi mallikoodia, jotka ovat SM-R885F ja SM-R895F. Valitettavasti listaus ei kerro kovinkaan paljoa itse laitteista mitään, mutta se vahvistaa kaikkien kolmen mallin tukevan mobiiliverkkoyhteyksiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Watch 4 Classic -version odotetaan olevan hieman perinteisemmän kellon tapainen, joka olisi tyylitellympi kuin jo vuotokuvissa nähty Galaxy Watch 4 -älykello. Toistaiseksi kellojen tarkoista tiedoista ei ole vuotoja, mutta kesän aikana on odotettavissa virallinen julkaisu. Galaxy Watch 4 -sarjan älykellot saatetaan julkaista elokuussa yhdessä Galaxy Z -malliston taittuvanäyttöisten uutuuspuhelimien kanssa.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung