SonyYleinen

Kymmenet kuvat paljastavat: Tältä tulevat Sony Xperia 1 VI- ja Xperia 10 VI -puhelimet näyttävät

Olemme uutisoineet viime aikoina Sonyn tulevista Xperia 1 VI- ja 10 VI -puhelimista huhujen kohdistuessa enimmäkseen Xperia 1 VI -lippulaivaan. Aiemmin uutisoimme Evan Blassin vuotamista markkinointikuvista, joissa esiintyi keskihintaluokan Xperia 10 VI -puhelin.

Nyt AndroidHeadlines-sivusto on vuotanut jopa 70 renderöintikuvaa sekä Xperia 1 VI- että Xperia 10 VI -puhelimista. Puhelinten lisäksi kuvia on vuodettu tulevista Xperia 1 VI:n suojakuorista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aiemmin huhtikuussa Xperia 1 VI -puhelimesta vuodetut CAD-mallinnokset ovat linjassa nyt vuodettujen kuvien kanssa. Xperia 1 VI on varustettu kolmella takakameralla. Mukana on pääkamera, telekamera sekä ultralaajakulmakamera. Aiemmin uutisoimme Xperia 1 VI:n kameroihin liittyvistä huhuista ja teknisistä toteutuksista, joista voit lukea lisää täältä.

Kameroiden yhteydessä olevan mikrofonin, LED-salamavalon ja Zeiss-logon lisäksi takapuoli on hyvin pelkistetty. Keskeltä takakantta löytyy Sony-teksti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Etupuolella nähdään jo huhuttu muutos, jonka myötä Sony luopuu näytön kapeasta 21:9-kuvasuhteesta ja siirtyy yleisemmin markkinoilla käytettyyn 19.5:9-kuvasuhteeseen. Muutoin Sony on säilyttämässä tuttua muotokieltään, sillä puhelimen ylä- ja alareuna ovat suhteellisen paksut kilpailijoihin nähden. Ylälaidan kaistaleeseen on toisen kaiuttimen lisäksi upotettu selfiekamera.

Puhelimen oikeasta kyljestä löytyy kaikki painikkeet, joihin lukeutuu virta-, äänenvoimakkuus ja erillinen kamerapainike. Tuttuun tyyliin Sony on sijoittanut sormenjälkilukijan puhelimen virtapainikkeen yhteyteen. Puhelimen ylälaidasta löytyy 3.5mm kuulokeliitin. Pohjaan on sijoitettu USB-C-portti ja SIM-korttipaikka.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sony tulee Xperioiden yhteydessä esittelemään suojakuoren, jossa on mukana oma puhelinpidike, jolla puhelimen saa aseteltua pöydälle haluamaansa kulmaan.

Keskihintaluokkaan sijoittuvasta Xperia 10 VI ei tule edeltäjäänsä nähden suuria muutoksia kokemaan. Kuvien perusteella puhelimesta löytyy kolmen takakameran sijaan kaksi takakameraa sekä LED-salamavalo. Kamera-alueen lisäksi takapuolelta löytyy Sonyn logo ja NFC-logo, joten takapinta on hyvin pelkistetty.

Xperia 10 VI näyttäisi säilyttävän kapeamman 21:9-kuvasuhteen. Suhteellisten paksujen reunusten sisään Sony on sijoittanut selfiekameran ja Xperia 1 VI:n tavoin kaiutinritilät sijaitsevat ylä- ja alalaidassa.

Puhelimen virta- sekä äänenvoimakkuuspainikkeet on sijoitettu oikeaan kylkeen, kun vasemmasta kyljestä löytyy SIM-korttipaikka. Pohjasta löytyy USB-C-portti sekä mikrofoni ja ylälaidasta 3.5 millimetrin kuulokeliitin.

Teknisten tietojen osalta puhelimeen on huhuttu Qualcommin Snapdragon 6 Gen 1 -järjestelmäpiiriä ja pääkameran tarkkuus olisi 48 megapikseliä.

Sony julkistanee puhelimet 17. toukokuuta järjestettävässä Xperia Special Event -tapahtumassa.

Lähde: AndroidHeadlines

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony