MotorolaYleinen

Motorolan ”Kyoto” -koodinimellä tunnettu puhelin on Motorola Edge 20 Lite – saamassa MediaTekin 5G-järjestelmäpiirin ja 108 MP kameran

Motorolan on tiedetty kehittävän monia uusia Edge-malliston älypuhelimia, joiden koodinimet ovat Sierra, Berlin, Berlin NA ja Kyoto. Lisäksi uusien puhelimien teknisistä tiedoista on paljastunut aikaisemmin muutamia tietoja. Nyt myös tunnettu vuotaja Evan Blass on kertonut muutaman puhelimen koodinimille varsinaisia markkinointinimiä.

Blassin tietojen mukaan Motorolan kehittämät Lisbon- ja Saipan-koodinimiset puhelimet olisivat Moto G60S sekä Moto G50 5G. Motorola ”Kyoto” olisi kuitenkin Edge-malliston puhelin ja varsinainen mallinimi olisi Motorola Edge 20 Lite. Tästä voidaan päätellä, että Motorolalta olisi tulossa Edge 20 -malliston älypuhelimet, kun vielä viime vuonna markkinoille tuotiin vain Edge- ja Edge+ -puhelimet. Valitettavasti Evan Blass ei ole kertonut puhelimista mitään tarkempia teknisiä ominaisuuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Myöskin Techniknews.net-sivusto on päivittänyt tietojaan Motorola ”Kyoto” -puhelimesta, eli Edge 20 Litestä. Tietojen mukaan puhelimessa olisi MediaTekin kehittämä Dimensity 720 -järjestelmäpiiri, joten puhelin tukee 5G-yhteyksiä. Puhelimessa pitäisi olla myös 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Kameroiden osalta Edge 20 Lite tulee tarjoamaan 108 megapikselin pääkameran, 8 megapikselin ultralaajakulmakameran ja 2 megapikselin syvyyskameran. Etuosassa odotetaan olevan yksi 32 megapikselin etukamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Motorola tulisi julkaisemaan uusia älypuhelimia. Todennäköisesti kesän ja syksyn aikana odotetaan tarkempia tietoja monista Motorolan Edge-malliston puhelimista.

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

 1. Uusien mallien sijaan toivoisi useampia päivityksiä jo hankittuihin puhelimiin. Ei todellakaan ole kivaa saada yksi iso päivitys, jos kilpailijat tarjoavat samaan hintaan kolme isoa päivitystä. Ihan äsken Lenovo-Motorola-foorumilta ’iloisen’ kuluttajan viesti:
  Hi,

  We want to know, why there’s so much delay in the Update. Do us a favor, now don’t work on Android 11, start working on Android 12

  And if you don’t have enough money for the employees to work on the update, raise funds, we’ll donate, don’t worry. Just do the work.

  @MotorolaTom

  @AgentSunitha

  Thank you!

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola