AndroidHMDNokiaYleinen

Nokia 6.1 sai Android 10 -päivityksen

Nokia 6.1

HMD Global on tänään aloittanut Android 10 -päivityksen jakelun yhtiön parin vuoden takaiselle Nokia 6.1 -puhelimelle. Eilen HMD Global aloitti päivityksen jakelun myös Nokia 6.1 -puhelimen rinnalla julkaistulle Nokia 7 Plus -puhelimelle. Nyt Nokia 6.1 on järjestyksessään kuudes Nokia-puhelin, jolle Android 10 -päivitys on tullut ladattavaksi.

Uusi Android 10 tuo mukanaan muutamia uusia ominaisuuksia sekä muutoksia vanhaan käyttöliittymään. Google on lisännyt käyttöjärjestelmään nyt livekuvatekstityksen, parannetun älykkään vastauksen sekä täysin uuden eleisiin pohjautuvan navigointityyliin. Yksi Android 10:n suurimmista uudistuksista on tumma teema, joka mahdollistaa muun muassa akun pidemmän käyttöiän. Lisäksi tumma teema on käyttöliittymän ohella myöskin tuettuna monissa Googlen omissa sovelluksissa, kuten kalenterissa, Gmailissa ja Google Mapsissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Google on myöskin parantanut tietoturvaa ja yksityisyyden hallintaa. Android 10:ssä on uusia, älykkäämpiä säätömahdollisuuksia, joiden avulla käyttäjä voi päättää miten ja milloin laitteen tietoja jaetaan. Android 10:ssä on myöskin uusi Google Play -järjestelmäpäivitykset, jonka avulla Google voi lähettää korjauksia puhelimiin Google Playn kautta. Tarkemmin Android 10 -päivityksen uusiin ominaisuuksiin voi käydä tutustumassa laajemmasta aihetta käsittelevästä artikkelistamme.

HMD Global tulee jakamaan päivitystä Nokia 6.1 -puhelimelle vaiheittain, joten kaikki eivät tule saamaan päivitystä samanaikaisesti. Päivityksen saatavuuden voi kuitenkin tarkistaa puhelimen asetuksien kautta. SuomiMobiilin Android 10 -päivitysseurantaan voi tutustua tämän linkin takaa.

Lähde: Twitter (Nokia Mobile)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Hei onko Sony Experia x malliin, Android-10-paivitystä saatavissa.

  2. Hassua et Nokia 8 SIROCCO toisiksi nopein Nokia puhelin mut kallein nokialainen ei ole vielä saanut päivitystä. Luulis et rahalla sais vastinetta. Ennen Nokia puhelimet saivat päivityksen siinä järjestyksessä kuinka hyvä puhelin on. Eikä siinä järjestyksessä kun milloin puhelin on ostettu. Eli isin puhelin saa ensimmäisenä. Eli kallein ja toiseksi nopein Nokia puhelin on ~ 1v vanha. Saa se päivityksen viimeisten joukossa. Todella huonoa palvelua. Rahalla ei enään saa vastinetta. Enne sai.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android