HMDNokiaYleinen

Nokia XR20 -puhelimesta julkaistiin vihjaileva kuva – kestää vettä ja iskuja

Nokia XR20

HMD Global julkaisee uuden Nokia XR20 -puhelimen tietojen mukaan 27. heinäkuuta järjestettävässä julkaisutilaisuudessa. Jo aikaisemmin puhelimesta on nähty HMD Globalin toimesta yksi tuotekuva, mutta nyt yhtiö on virallisesti julkaissut vihjailevan kuvan puhelimesta Nokia Mobilen Twitter-tilillä.

Julkaistussa twiitissä kerrotaan uuden puhelimen olevan valmis ottamaan iskuja, jonka lisäksi laitteesta on julkaistu kuva. Kuvassa Nokia XR20 on tiputettuna jäiseen vesiastiaan, joka on täynnä vettä. Twiitti vahvistaa uutuuspuhelimen kestävän iskuja, mutta myös olevan jollain tasolla IP-luokituksen mukaisesti vedenkestävä. Kuvasta nähdään myös osa puhelimesta, joka vahvistaa aikaisemmin paljastuneen kuvan olevan kyseinen laite.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Aikaisemmassa kuvassa nähtiin Nokia XR20 -puhelimen takaosa ja laite on veden peittämänä. Puhelimen takaosassa on keskitetty laatikkomainen kamera-alue, jossa on nähtävästi kaksi kamerasensoria sekä kaksi LED-salamavaloa. Kameroiden välissä nähdään myös ZEISS-logo.

Nokia XR20 saa julkaistujen kuvien perusteella aikaisempaa vahvistetumman rungon, joka on todennäköisesti muovista valmistettu. Laitteen alareunassa on esillä kaiutin, USB-C-liitin sekä kuulokeliitin. Kulmassa on jonkinlainen reikä mahdollisesti hihnaa varten, jolla laitteen saa roikkumaan tarvittaviin paikkoihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia XR20 vuotokuvassa.

Vuotaneiden tietojen perusteella Nokia XR20 -puhelimen tiedetään saavan muun muassa 6,67 tuuman näyttöpaneelin Full HD+ -tarkkuudella. Lisäksi puhelimen tehoista on vastaamassa tuttu Snapdragon 480 5G -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 6 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tietojen perusteella Nokia XR20 tulee saamaan myös 4630 milliampeeritunnin akun, 48 megapikselin pääkameran, 13 megapikselin toisen kameran sekä sormenjälkilukijan. Jälleenmyyjien listaukset ovat myös vahvistaneet puhelimesta olevan tulossa kaksi väriversiota, jotka ovat sininen ja harmaa.

Tuoreimmat vuodot ovat kertoneet myös Nokia XR20:n korkeasta hinnasta. Jälleenmyyjän listaus on paljastanut Nokia XR20 -puhelimen hinnaksi 424,58 puntaa, joka on suoraan muunnettuna 495 euroa. Hinnoittelu ja muut tiedot kannattaa ottaa pienellä varauksella vastaan edelleen, sillä puhelinta ei ole vielä julkaistu ja HMD Global ei ole mitään vielä itse vahvistanut

Lähde: Twitter (Nokia Mobile)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD