NothingYleinen

Nyt nähtiin ensimmäinen vilaus Nothing Phone (1) -puhelimesta – mitä nämä mystiset papukaijat tarkoittavat?

Nothing Phone (1) -puhelimen kuva saattoi paljastua Flipkartin sivuilta.OnePlussan perustajajäsen Carl Pei tulee julkaisemaan 12. heinäkuuta uuden Nothing-yrityksensä ensimmäisen älypuhelimen. Puhelimesta on paljastettu ja vahvistettu jo joitakin tietoja, mutta varsinaista kuvaa laitteesta ei ole julkaistu. Nyt kuitenkin intialaiseen Flipkart-verkkokauppaan on lisätty uusi teaser-kuva, joka antaa esimakua Nothing Phone (1) -puhelimesta.

Kuvassa on esillä kaksi papukaijaa, jotka istuvat Nothing Phone (1) -puhelimen päällä. Kuvasta paljastuu vain hieman laitteen yläosasta, mutta siitä saadaan hieman esimakua laitteesta. Kovinkaan paljoa ei siis paljastu, mutta kuvasta voidaan päätellä joitakin yksityiskohtia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Papukaijat istuvat Nothing Phone (1) -puhelimen päällä.

Puhdas alumiinikehys on selvästi esillä, jonka Nothing on aikaisemmin vahvistanut olevan valmistetun kierrätetystä alumiinista. Lisäksi puhelimen takaosa on valkoinen ja vasemmassa yläkulmassa on esillä pieni vilaus takakamerasta. Lisäksi takaosassa on esillä jonkinlaisia valkoisia juovia, jotka ovat mahdollisesti valkoiseksi viimeisteltyjä kaapeleita tai muita komponentteja. Lisäksi takaosassa nähdään mahdollisesti ruuveja.

Valitettavasti mitään muuta ei kuva paljasta. Nothing on mainostanut puhelinta eri värisillä papukaijoilla, joiden värit ovat olleet ainakin valkoinen, vihreä, vaaleanpunainen sekä sininen. Joidenkin arvailujen perusteella nämä saattaisivat viitata Nothing Phone (1) -puhelimen väriversioihin, sillä mitään loogista syytä papukaijoilla puhelimen markkinointiin ei ole.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin puhelimesta on vahvistettu jo joitakin yksityiskohtia. Nothing Phone (1) tulee saamaan muun muassa kierrätetystä alumiinista valmistetun kehyksen, läpinäkyvän takaosan sekä Qualcommin valmistaman Snapdragon-järjestelmäpiirin.

Edellä mainittujen tietojen ohella Nothing on vahvistanut, ettei puhelin saa niin sanottua ”leukaa”. Tällä viitataan etupuolella näytön alareunaan, joka on useissa Android-puhelimissa selvästi suurempi kuin muut näytön kehykset. Nothing Phone (1) tulee saamaan myös Android-käyttöjärjestelmän sekä Nothing OS -käyttöliittymän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhuissa Nothingin on kerrottu kohdistavan ensimmäisen puhelimensa noin 500 euron hintapisteeseen. Nothing on kertonut tekevänsä yhteistyötä muun muassa Qualcommin, Googlen ja Samsungin kanssa. Hintaluokan huomioon ottaen on hyvin mahdollista, että Nothing Phone (1) tulisi saamaan Qualcommin uuden Snapdragon 7 Gen 1 -järjestelmäpiirin. Lisäksi tuorein huhu on paljastanut puhelimen saavan jopa 45 watin tehoisen pikalatauksen.

Viimeistään 12. heinäkuuta tullaan kuulemaan enemmän tietoja Nothing Phone (1) -puhelimesta, mutta todennäköisesti vielä ennen tätä Nothing tulee myös itse vahvistamaan joitakin tietoja laitteesta.

Lähde: Flipkart.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing