OnePlusYleinen

OnePlus 10 Pron tarkat tekniset ominaisuudet paljastuivat – tällainen huippupuhelin on tulossa alkuvuodesta

OnePlus 10 Pro

Kiinalaisen Oppon tytärbrändi OnePlus on julkaisemassa alkuvuoden aikana uudet OnePlus 10 -sarjan huippupuhelimet, ja erityisesti OnePlus 10 Pro on ollut vuotojen kohteena. Puhelimesta on nähty jo muutamia huhuja sekä CAD-mallinnokseen perustuvia vuotokuvia. Tällä kertaa luotettavista tiedoistaan tunnettu vuotaja OnLeaks on kertonut puhelimen tarkat tekniset tiedot kuukausia ennen julkaisua.

OnePlus 10 Pron kerrotaan saavan 6,7 tuuman kokoisen näyttöpaneelin, joka perustunee AMOLED-tekniikkaan. Näytössä on QHD+ -tarkkuus sekä korkea 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista kerrotaan vastaavan Qualcommin ensi vuoden huippupuhelimiin suunnittelema Snapdragon 8 Gen1 -järjestelmäpiiri. OnePlus 10 Prossa odotetaan olevan 8 tai 12 gigatavua LPDDR5-RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä UFS 3.1 -tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkeston kerrotaan olevan 5000 milliampeeritunnin varassa ja aikaisempien huhujen mukaan sitä voitaisiin ladata jopa 125 watin tehoisella langallisella pikalatauksella. Nähtävästi myös langaton lataus puhelimessa on, mutta tarkkoja tietoja latausratkaisuista ei valitettavasti vielä ole. Kameroiden osalta OnePlus 10 Prohon on odotettavissa 48 megapikselin pääkamera, 50 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 8 megapikselin telekamera 3,3x optisella zoomauksella. Etuosassa on vuodon mukaan 32 megapikselin selfiekamera.

Koska kyseessä on lippulaivapuhelin, niin OnePlus 10 Pro on rakenteellisesti IP68-luokituksen mukaisesti pölyn- ja vedenkestävä. Aikaisemmin vuotaneet mallinnoskuvat ovat paljastaneet OnePlus 10 Prossa nähtävän mahdollisesti täysin aikaisemmasta poikkeava kamera-alue.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Todennäköisesti tiedot tulevat tarkentumaan OnePlus 10 Prosta vielä ennen julkaisua. Huhujen mukaan OnePlus 10 Pro tullaan julkaisemaan aluksi vain Kiinassa tammi-helmikuussa sekä globaalisti vasta maalis-huhtikuussa. Julkaisun viivästyminen globaalisti saattaa johtua piiripulasta tai OnePlussan keskeneräisestä OxygenOS- ja ColorOS-käyttöliittymien yhdistämisestä. OnePlus on aikaisemmin kertonut OnePlus 10 -puhelimissa olevan yhtenäinen käyttöliittymä kuin Oppon puhelimissa.

OnePlus 10 Pron vuotaneet tiedot:

 • Näyttö: 6,7 tuumaa, QHD+, 120 Hz virkistystaajuus
 • Järjestelmäpiiri: Snapdragon 8 Gen1
 • RAM-muisti: 8 tai 12 gigatavua (LPDDR5)
 • Tallennustila: 128 tai 256 gigatavua (UFS 3.1)
 • Takakamerat: Kolmoiskamera
  • Pääkamera: 48 megapikseliä
  • Ultralaajakulma: 50 megapikseliä
  • Telekamera: 8 megapikseliä (3,3x optinen zoom)
 • Etukamera: 32 megapikseliä
 • Akku: 5000 milliampeerituntia
 • Vedenkestävyys: IP68-sertifikaatti

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus