AndroidOnePlusYleinen

OnePlus 5:n lopullinen ulkonäkö paljastui mainosvideolla

OnePlus tulee julkaisemaan huomenna uuden OnePlus 5 -lippulaivapuhelimen, mutta ennen julkaisua nettiin on päätynyt Intian televisioissa pyörivä mainosvideo. Videolla paljastuu tulevan laitteen lopullinen muotoilu. OnePlus on itsekin julkaissut kuvan OnePlus 5 -puhelimesta, mutta nyt nähtävällä mainosvideolla puhelin vilahtaa kokonaisuudessaan.

OnePlus 5:n on huhuissa odotettu olevan huomattavasti edeltäjiään kalliimpi, viimeisimpien tietojen perusteella puhelin maksaisi noin 550 euroa. OnePlus 5:stä tiedetään myös, että se tulee saamaan ainakin 8 gigatavua RAM-muistia sekä mahdollisesti myös 6 gigatavun RAM-muistilla varustellun version. Näytön uskotaan olevan jälleen 5,5 tuumaa ja sisällä pitäisi hyrrätä tehokas Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri. Uutuus tulee todennäköisesti rakentumaan metallista ja saataville tulee mahdollisesti jopa neljä värivaihtoehtoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelin julkaistaan virallisesti huomenna 20. kesäkuuta ja myynti alkaa ainakin Suomessa jo 21. kesäkuuta valituissa Elisan pisteissä. Lue lisää OnePlus 5:stä aikaisemmista artikkeleistamme.

Lähde: AndroidCentral

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android