OnePlusYleinen

OnePlus Nord 2T päätyi jo tubettajan käsiin – live-kuvat ja unboxing-video julkaistiin ennenaikaisesti

OnePlus Nord 2T

OnePlus Nord 2T nähtiin aikaisemmin tarkoissa tuotekuvissa, sillä puhelin ilmestyi jälleenmyyjän sivuille hyvissä ajoin ennen varsinaista julkaisua. OnePlus ei ole vielä itse edes varmistanut puhelimen julkaisupäivää, mutta jälleen vuodot jatkuvat. Tällä kertaa tubettaja Sahil Karoul on saanut puhelimen käsiinsä ja on julkaissut siitä lukuisia kuvia ja videoita.

Kuvat tai videot eivät enää sinällään paljasta mitään uutta, mutta ne vahvistavat aikaisempia vuotoja. Vuotokuvat vahvistavat puhelimen hieman uudistetun muotoilun verrattuna edeltäjäversioon. OnePlus Nord 2T tulee saamaan suuren kamera-alueen, jossa on kolme kamerasensoria sekä kaksi LED-salamavaloa. Etuosassa on näyttö, jossa on etukameraa varten tehty reikä vasemmassa yläkulmassa. Puhelimessa on säästetty myös Alert Slider -kytkin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Julkaistut kuvat paljastavat puhelimessa olevan MediaTekin kehittämä Dimensity 1300 -järjestelmäpiiri, 12 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 12, jonka päällä hyrrää OxygenOS 12. Unboxing-video vahvistaa OnePlussan toimittavan puhelimen mukana suojakuoren sekä 80 watin tehoisen pikalaturin.

Aikaisemmat vuodot ovat kertoneet OnePlus Nord 2T:n olevan vain pieni päivitys verrattuna viime vuonna julkaistuun OnePlus Nord 2 -malliin. Puhelimeen on tulossa 6,43 tuuman kokoinen AMOLED-paneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Akku on kooltaan 4500 milliampeerituntia ja laitteessa pääosin kaikki samat ominaisuudet kuin edeltäjämallissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosan kameran kerrotaan koostuvan kolmesta sensorista, jonka kohokohta on optisesti vakautettu 50 megapikselin IMX766 -sensoriin perustuva pääkamera. Toinen kameroista on 8 megapikselin ultralaajakulmakamera ja kolmas on 2 megapikselin mustavalkokamera. Etuosassa on 32 megapikselin tasoinen Sony IMX615 -sensoriin perustuva etukamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus ei ole vielä vahvistanut, milloin uusi OnePlus Nord 2T tullaan julkaisemaan, mutta todennäköisesti enää kovin kauaa siihen ei mene. Aikaisempien tietojen mukaan OnePlus tulisi julkaisemaan samalla myös OnePlus Nord CE 2 Liten globaalisti sekä OnePlus Nord Buds -kuulokkeet.

Lähde: Twitter, YouTube

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus