OnePlusYleinen

OnePlus Nord CE 2 Lite on pelkkä kopio Realme 9 Prosta – ensimmäiset viralliset kuvat julkaistiin

OnePlus Nord CE 2 Lite

OnePlus on julkaissut ensimmäiset viralliset tuotekuvat 28. huhtikuuta julkaistavasta OnePlus Nord CE 2 Lite -älypuhelimesta. Huhuissa ja vuodoissa puhelin on ollut jo usean kuukauden ajan, mutta nyt se on vihdoin näkemässä päivänvalon ainakin Intian markkinoilla.

Puhelimesta on julkaistu myös OnePlussan toimesta virallisia tuotekuvia, jotka paljastavat OnePlus Nord CE 2 Liten olevan pelkästään kopio Realme 9 Pro -puhelimesta. Kovin suuresta yllätyksestä ei ole kyse, sillä Realme ja OnePlus ovat molemmat Oppon tytärbrändejä. Realme 9 Pro julkaistiin jo helmikuussa ja nähtävästi OnePlus Nord CE 2 Lite tulee tarjoamaan myös samanlaiset ominaisuudet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Julkaistut kuvat paljastavat OnePlus Nord CE 2 Litessä olevan hieman kookkaampi kamera-alue kuin Realme 9 Prossa, mutta kamerat ja salama ovat täysin samoissa sijainneissaan. Takaosan toteutusta on hieman muutettu, sillä kamera-aluetta korostaa koko puhelimen levyinen kuviointi ja takaosassa on OnePlussan logo. Kuvat paljastavat oikeassa kyljessä olevan virtapainike, jossa on integroituna sormenjälkilukija.

Kuvissa puhelin on esillä Blue Tide -värissä, joka on tyylikkään sininen. Laite on valmistettu todennäköisesti Realme 9 Pron tapaisesti kokonaan muovista ja laitteen kehys on muovattu tasaiseksi. OnePlus on toistaiseksi vahvistanut OnePlus Nord CE 2 Liten saavan 5000 milliampeeritunnin akun sekä 33 watin pikalatauksen, jotka olivat myös Realme 9 Pron tärkeimpiä tietoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Useiden vuotojen mukaan OnePlus Nord CE 2 Lite 5G -puhelimeen on tulossa 6,6 tuuman näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Näyttö perustunee LCD-tekniikkaan ja siinä on todennäköisesti 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista odotetaan vastaavan Qualcommin Snapdragon 695 -järjestelmäpiirin, joten tuki 5G-yhteyksille löytyy.

Kameroiden osalta OnePlus Nord CE 2 Lite olisi tuttua keskihintaluokkaa, sillä vuodot kertovat pääkameran olevan 64 megapikseliä. Lisäksi mukana olisi kaksi 2 megapikselin kameraa makro- ja syvyyskuvaamista varten. Etuosassa kerrotaan olevan 16 megapikselin kamera selfiekuvia ja videopuheluita varten. Käyttöjärjestelmäksi on odotettavissa vanha Android 11, jonka päällä hyrrää OxygenOS 11 -käyttöliittymä.

OnePlus Nord CE 2 Lite julkaistaan Intian markkinoille 28. huhtikuuta, eli parin viikon päästä. Lisäksi OnePlus tulee julkaisemaan myös uuden OnePlus 10R -puhelimen ja OnePlus Nord Buds -kuulokkeet, mutta laitteiden saapumisesta Euroopan markkinoille ei ole vielä mitään tietoa.

Realme 9 Pro

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus