SonyYleinen

Julkaisematon Sony Xperia 1 IV paljastui suorituskykytestistä – samalla vahvistui uusia yksityiskohtia

Sony Xperia 1 IV

Suorituskykytesti Geekbenchin tietokanta paljastaa toisinaan uusien puhelimien tietoja ennen julkaisua, jos joku on sattunut ajamaan testin puhelimessa läpi. Nyt tietokannasta on paljastunut tietoja Sony Xperia 1 IV -älypuhelimesta, jonka odotetaan olevan Sonyn seuraava lippulaivatason uutuuspuhelin.

Viime viikkoina Xperia 1 IV -puhelimesta on kuultu joitakin yksityiskohtia ja Geekbenchin listaus on viittaus mahdollisesti lähenevästä julkaisusta. Toistaiseksi Sony ei ole itse vihjannut tulevista puhelimista, mutta huhuissa on puhuttu mahdollisesta toukokuussa tapahtuvasta julkaisusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sony Xperia 1 IV Geekbenchin tietokannassa.

Xperia 1 IV -puhelimen mallinumero on nähtävästi XQ-CT54 ja Geekbench paljastaa tietoja suorituskyvystä. Geekbenchin tietojen perusteella Qualcommin tehokkain Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri tulee vastaamaan suorituskyvystä. Lisäksi listaus paljastaa Xperia 1 IV -puhelimen saavan 12 gigatavua RAM-muistia sekä tuoreimman Android 12 -käyttöjärjestelmän oletusarvoisesti.

Suorituskykytuloksien perusteella Xperia 1 IV -puhelimen monen ytimen suorituskyky olisi lähes samalla tasolla Xperia 1 III -puhelimen kanssa, mutta yhden ytimen suorituskyky nousisi jopa 10 prosentilla. Vuotanut testitulos paljastaa yhden ytimen tuloksien olevan 1204 pistettä ja monen ytimen tuloksien olevan 3352 pistettä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sony Xperia 1 IV

Huhujen mukaan Sony tulisi tarjoamaan Xperia 1 IV -puhelimessa myös eSIM-tuen, joka tulisi saataville Euroopan ja Yhdysvaltojen markkinoille. Toistaiseksi muut tarkemmat tiedot Xperia 1 IV -puhelimesta ovat vuotamatta.

Joidenkin aikaisempien huhujen mukaan puhelimeen olisi tulossa paremmat kamerat, suurempi akku sekä parempi pikalataus. Lisäksi Xperia 1 IV -puhelimesta on nähty CAD-mallinnukseen perustuvia kuvia, jotka paljastavat julkaisemattoman puhelimen suunnittelun. Tiedot kannattaa ottaa kuitenkin edelleen pienellä varauksella vastaan, sillä julkaisuun odotetaan olevan vielä viikkoja aikaa.

Lähde: Gizmochina.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony