OnePlusYleinen

OnePlus Watch -älykellon Harry Potter -erikoisversio julkaistaan pian – tältä se näyttää unboxing-videolla

OnePlus esitteli keväällä yhtiön ensimmäisen älykellon, joka tuotiin markkinoille keskeneräisenä. OnePlussalta on odotettu älykellosta uutta erikoisversiota, joka olisi Harry Potter -teemainen. Nyt OnePlus on aloittanut itse vihjailemaan uutuusversiosta ainakin Intian markkinoilla. Todennäköisesti erikoisversio tulee myyntiin vain Intiassa.

Toistaiseksi OnePlus ei ole tarkkaan sanonut mitään päivämäärää OnePlus Watch Harry Potter -erikoisversion julkaisulle. OnePlussan sivuilla kerrotaan kellon olevan tulossa kuitenkin pian. Samalla on julkaistu kuva, jossa näkyy kellon muoto sekä Harry Potter -logo nahkaisessa rannekkeessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

YouTubesta löytyy nyt myös ensimmäinen unboxing-video kellosta, josta saadaan vahvistus laiteen nimen olevan OnePlus Watch Harry Potter Limited Edition. Myyntipakkaus jäljittelee Harry Potter -teemaa ja mukana on kellon lisäksi ainakin laturi. Video on laadultaan todella heikko, joten kovinkaan yksityiskohtaisesti se ei paljasta erikoisversion eroavaisuuksia perusversioon. Videon voi katsoa artikkelin alareunasta.

Aikaisempien tietojen mukaan OnePlus aikoo julkaista OnePlus Watch Harry Potter -erikoisversion ainakin Intian markkinoilla pian. Erikoisversiossa pitäisi olla uusi värimaailma sekä kustomoituja teemoja. OnePlus on suunnitellut myöskin kuusi uutta kellotaulua, jotka ovat nimiltään Hogwarts, Hogwarts Seal, Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff ja Ravenclaw.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Harry Potter -version ainoat uudistukset odotetaan olevan väreissä ja teemoissa, mutta tekniset ominaisuudet pysyvät ennallaan perusmallin kanssa. OnePlus Watch tarjoaa tällä hetkellä 1,39 tuuman AMOLED-näyttöpaneelin, sykemittarin, unen seurannan, yli 100 urheilutilaa, IP68-luokituksen sekä 402 milliampeeritunnin akun. SuomiMobiilin arvostelun OnePlus Watchista voi lukea täältä.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus