OnePlusYleinen

OnePlus arvioi myyvänsä tänä vuonna 10 miljoonaa älypuhelinta

OnePlus on pitänyt tänään Kiinassa julkaisutilaisuuden, jossa julkaistiin uusi OnePlus 9RT -puhelin ja OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet. Lisäksi OnePlus on kertonut tilaisuudessa mielenkiintoisia yksityiskohtia yhtiön puhelimien kysynnän kasvusta globaalilla tasolla.

OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau kertoi tilaisuudessa OnePlussan älypuhelimien toimituksien kasvaneet vuoden ensimmäisellä puoliskolla globaalisti 257 prosenttia verrattuna vuotta aikaisempaan. Kiinassa kasvua on nähty 124 prosentin verran. OnePlussan kasvun on kerrottu olleen nopeinta Yhdysvalloissa ja Euroopassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pete Lau kertoi OnePlussan älypuhelimien globaalin myynnin ylittävän 10 miljoonaa kappaletta vuoden 2021 aikana. Kyseessä pitäisi olla OnePlussan paras saavutus tähän mennessä.

OnePlus on viime aikoina tehnyt toimintaansa suuria muutoksia, sillä suomalaisten suosiossa oleva brändi toimii nyt kokonaan kiinalaisen Oppon alaisuudessa. OnePlus on Oppon tytärbrändi, aivan kuten vahvaa kasvua tekevä Realme. OnePlus on integroinut tuotekehityksen ja ohjelmistokehityksen Oppon kanssa, mutta OnePlus-puhelimia ja muita laitteita tuodaan edelleen markkinoille entiseen tapaan.

Ohjelmisto on osa-alue, jossa tullaan näkemään selviä muutoksia, sillä jo uusimmissa globaalisti myytävissä puhelimissa OnePlus hyödyntää Oppon ColorOS:n koodipohjaa. Kiinassa OnePlus-puhelimissa on Oppon ColorOS-käyttöliittymä jo oletusarvoisesti, mutta myös globaalisti puhelimiin saadaan ensi vuonna Oppon kanssa yhteinen käyttöliittymä.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus