OnePlusYleinen

Paljastus koodista: OnePlussalta tulossa OnePlus 8 -puhelimesta uusi ”Ice Blue” -väriversio sekä 65 watin Super Warp Charge -pikalataus

OnePlus 8

OnePlus julkaisi eilen Android 11 -beetaversion yhtiön OnePlus 8- ja OnePlus 8 Pro -älypuhelimille, ja nyt ohjelmiston koodista on löytynyt viittauksia tuleviin tuotteisiin. XDA Developers -sivusto on raportoinut muun muassa OnePlus 8 -malliston uudesta väriversiosta sekä tehokkaammasta pikalatauksesta, joista vihiä on löytynyt koodeista.

Android 11 -version koodissa on listattuna OnePlus 8 -malliston väriversiot, eli Onyx Black, Glacial Green, Interstellar Glow sekä Ultramarine Blue. Näiden lisäksi mukana on myös uusi Ice Blue -väriversio, jollaista ei mallistosta ainakaan toistaiseksi löydy. OnePlus 8 -puhelimesta on toki myös Yhdysvalloissa tarjolla Polar Silver -väriversio, jota ei koodissa ole syystä tai toisesta listattu. On siis mahdollista, että OnePlus suunnittelee julkaisevansa OnePlus 8 -puhelimista uuden Ice Blue -väriversion lähitulevaisuudessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 8 -sarjan väriversiot

OnePlus 65W Super Warp Charge

Toinen mielenkiintoinen löytö koodista viittaa tehokkaampaan pikalataukseen. Tällä hetkellä OnePlus 8- ja OnePlus 8 Pro -puhelimet tukevat 30 watin Warp Charge 30T -pikalatausta, jonka lisäksi OnePlus 8 Prossa on tuli 30 watin Wireless Warp Charge -lataukselle. Aikaisemmin viime kuussa TÜV Rheinlandin sertifiointilistaus vahvisti OnePlussalla olevan kehitteillä 65 watin langallinen pikalataus ja myös koodista on löytynyt nyt viittauksia tehokkaampaan lataukseen. Koodissa mainitaan ”Super Warp Charger” ja ”65W Fast Charge”, jotka viittaavat siis 65 watin pikalataukseen.

On siis mahdollista, että OnePlus on julkaisemassa uuden erikoisversion, joka on väriltään Ice Blue ja sen mukana tulee myös 65W Super Warp Charge -pikalataus. Aikaisemmin on myös käynyt ilmi, että OnePlussan yhteistyö McLarenin kanssa on tullut päätökseen, eikä ole odotettavissa siis uusia McLaren-erikoispuhelimia.

Tulevien viikkojen aikana tullaan siis varmasti kuulemaan lisätietoja, jos OnePlus on aikeissa julkaista erikoisversion OnePlus 8 -malliston älypuhelimista. 65 watin pikalatauksen odotetaan ainakin tulevan tarjolle viimeistään loppuvuodesta OnePlus 8T -malliston puhelimien julkaisun yhteydessä. Heinäkuussa OnePlussalta odotetaan myös OnePlus Z -mallinimellä tunnettua edullisemman hintaluokan älypuhelinta, jossa odotetaan olevan vielä 30 watin pikalataus.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus