AppleYleinen

Raportti: Apple ratkaissut Watch Series 7 -älykellojen valmistusongelmat – aiheuttaa silti viivästystä

Aikaisempien raporttien mukaan Applella olisi ollut ongelmia tulevien Watch Series 7 -älykellojen valmistuksen kanssa. Ongelmat valmistuksen kanssa eivät nähtävästi olleetkaan niin suuria kuin aluksi odotettiin, sillä nyt analyytikko Ming-Chi Kuo kertoo Applen ratkaisseen ongelmat.

Valmistusongelmien odotetaan vaikuttavan silti hieman älykellojen saatavuuteen, eivätkä ne ole saatavilla heti Applen 14. syyskuuta järjestettävän julkaisutilaisuuden jälkeen. Tietojen mukaan Apple aloittaa Watch Series 7 -älykellojen massatuotannon syyskuun puolivälissä ja luonnollisesti laitteiden saaminen kauppoihin vie hieman aikaa. Tuotantoa on jouduttu lykkäämään noin kahdella viikolla, joten myös toimituksiin tulee noin kahden viikon viivästys.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Älykelloissa käytettävän OLED G6 -näyttöpaneelin on kerrottu olevan syynä valmistusonglemiin. Kyseessä on uudenlainen näyttö, jota Apple ei ole aikaisemmin käyttänyt. Näytössä on muun muassa uudenlainen kaapeleiden muotoilu ja parannettu kestävyys. Ming-Chi Kuon mukaan Luxshare tulee valmistamaan noin 70 prosenttia Apple Watch Series 7 -älykelloista ja ne ovat valmiita ennen Foxconnin valmistamia yksilöitä.

Aikaisempien tietojen mukaan Apple Watch Series 7 -älykellot olisivat tulossa saataville kahdessa kokoversiossa, jotka ovat 41 ja 45 millimetriä. Lisäksi kelloissa pitäisi olla suuremmat näytöt ja pienemmät kehykset. Muotoilultaan kellojen pitäisi olla lähempänä iPhone 13 -puhelimia, sillä reunat ovat tasaiset. Applen odotetaan panostavan älykelloissa akunkestoon, mutta mitään merkittäviä uusia terveysominaisuuksia ei odoteta.

Uudet Apple Watch Series 7 -älykellot ovat odotettavissa 14. syyskuuta järjestettävässä julkaisutilaisuudessa, jossa nähdään myös uudet iPhone 13 -sarjan älypuhelimet.

Lähde: Appleinsider.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple