OPPOYleinen

Raportti: OnePlussan emobrändi OPPO perunut jo suunnitteilla olleen taittuvanäyttöisen puhelimen julkaisun

Oppo Find N3 Flip

Viime viikolla lähti leviämään huhu, jonka mukaan kiinalaiset Oppo ja Vivo olisivat luopumassa taittuvanäyttöisten puhelimien kehityksestä. Myöhemmin Oppon toimesta huhut ammuttiin alas ja kerrottiin, että yhtiö on jatkossakin julkaisemassa uusia taittuvanäyttöisiä puhelimia. 

Nyt tuore raportti kertoo, että Oppo olisi hyllyttämässä ainakin yhden jo suunnitteilla olleen taittuvanäyttöiseen älypuhelimen julkaisun. Nimimerkin Chunvn8888 toimesta viestipalvelu X:ssä julkaistussa viestissä sekä julkaistussa raportissa on myös kerrottu Oppon siirtäneen seuraavan taittuvanäyttöisen puhelimen julkaisua suunniteltua myöhempään ajankohtaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Alun perin suunnitelmissa on ilmeisesti ollut julkaista Oppo Find N5 -puhelin vuoden toisella neljänneksellä, mutta nyt aikataulu julkaisulle on siirtynyt vuoden viimeiselle neljännekselle. Syyksi kerrotaan edeltäjän heikko menestys ja varastojen tämänhetkinen tilanne, joista edelleen löytyisi runsaasti Find N5 -puhelimia. 

Samalla Oppon kerrotaan hylänneen Find N5 Flip -puhelimen kehityksen. Tutkimusyhtiö TrendForce on todennut, ettei Oppo tai Vivo olisi tuomassa simpukkatyylisiä taittuvanäyttöisiä puhelimia markkinoille tänä vuonna. Yhtiöt kuitenkin kehittelevät kirjamaisesti auki taitettavia älypuhelimia normaaliin tapaan. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinalaisvalmistajien ongelma simpukkamallisten taittuvanäyttöisten puhelinten kanssa arvellaan olevan kannattavuudessa, jolloin he eivät näe järkeväksi julkaista tai kehittää niitä ainakaan tällä hetkellä, kertoo TrendForece. Tutkimusyhtiön mukaan Oppolla ja Vivolla on taittuvanäyttöisissä älypuhelimissa vajaan 10 prosentin markkinaosuus. 

Lähde: X, TrendForce

Kommentoi

Lisää aiheesta:OPPO