NothingYleinen

Nothing vihjailee tulevasta tuotejulkaisusta, voisiko se olla älypuhelin?

OnePlussan entisen johtajan Carl Pein uusi Nothing-yritys on julkaissut toistaiseksi vain Nothing Ear (1) -kuulokkeet, mutta yhtiöltä on tulossa myös uusia tuotteita. Nothing on kertonut kehittävänsä neljää uutta tuotetta samaan aikaan, ja myöskin yhtiön toimitusjohtaja on antanut viitteitä lähenevästä puhelimen julkaisusta.

Tällä kertaa yrityksen viralliset sosiaalisen median kanavat vihjaavat yrityksen valmistelevan uuden tuotteen lanseerausta. Esimerkiksi Twitterissä yritys on todennut ”maaliskuusta tulevan hauska”, jonka on heti odotettu viittaavan uuteen tuotteeseen. Nähtävästi jotain uutta Nothingilta on lupa odottaa maaliskuun aikana, mutta toistaiseksi mitään tarkempaa tietoa ei ole annettu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Huhuissa yrityksen on kerrottu valmistelevan muun muassa Nothing Power (1) -varavirtalähteen julkaisua, mutta odotuksissa on myös älypuhelin, jonka nimi voisi olla Nothing Phone (1). Vaikka näitä tuotteita ei vielä maaliskuussa nähtäisikään, niin niitä on silti odotettu vuoden 2022 aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Älypuhelinta Nothingilta on odotettu jo alusta lähtien, sillä yrityksen perustajalla Carl Peillä on vahva historia puhelinmarkkinoilla. Carl Pei oli OnePlussan kasvot alusta lähtien, mutta Oppo-integraation tullessa kuvioihin Pei kuitenkin astui sivuun kiinalaisvalmistajan listoilta. Helmikuussa Pei aloitti jakamaan mystisiä twiittejä, joiden perusteella Nothing-puhelimen julkaisu voisi olla lähempänä kuin voisi kuvitella.

Carl Pei on kertonut Twitterissä palanneensa Android-käyttöjärjestelmään, jonka on odotettu viittaavaan hänen ottaneen käyttöön Nothingin tulevan puhelimen. Enemmän kierroksia lisäsivät myös Twitter-tilit Android sekä Snapdragon, jotka ovat myös kommentoineen Pein twiittiä. Tulevassa puhelimessa voisi olettaa olevan uusin Android 12 -käyttöjärjestelmä sekä Qualcommin kehittämä Snapdragon-järjestelmäpiiri.

Älypuhelin voisi olla looginen jatke yrityksen tuotevalikoimaan ja yritys on kertonut kehittävänsä tällä hetkellä neljää uutta tuotetta. Nothing-brändi on myös selvästi puhutellut monia kuluttajia, sillä yritys on kertonut toimittaneensa jo yli 400 000 kappaletta Nothing Ear (1) -kuulokkeita.

Nothing Ear (1)

Lähde: Twitter (Nothing) 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing