SamsungYleinen

Samsung Galaxy A52 4G, Galaxy A52 5G ja Galaxy A52s 5G saivat Android 12 -päivityksen Suomessa

Samsung Galaxy A52

Samsung on laajentanut Android 12- ja One UI 4 -päivityksen jakelua ensimmäisille Galaxy A -malliston puhelimille myös Suomessa. Tällä kertaa päivitys on ladattavissa raportoidusti Galaxy A52 5G- ja Galaxy A52s 5G -puhelimille, mutta nähtävästi myös Galaxy A52 4G -puhelimelle.

Päivitys on kooltaan kaikille puhelimille reilu 2 gigatavua ja sen mukana on Googlen tammikuussa 2022 julkaisemat tietoturvakorjaukset. Päivityksen saatavuuden omalle puhelimelle voi käydä tarkistamassa menemällä: Asetukset > Ohjelmistopäivitys > Lataa ja asenna.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung on aikaisemmin kertonut, että pian samainen päivitys on saatavilla laajasti Galaxy S- ja Galaxy Note -malliston puhelimille sekä Galaxy Z- ja Galaxy A -puhelimille. Lisäksi Samsungin mukaan tabletit tulevat saamaa päivityksen. Samsungin julkaiseman alustavan aikataulun päivityksestä voi katsoa tämän linkin takaa.

Samsung on kertonut One UI 4.0 -käyttöliittymän tarjoavan paljon uusia ominaisuuksia, mukaan lukien erilaiset kustomoitavat teemat. Käyttäjät voivat muuttaa aloitusnäyttöä, kuvakkeita, ilmoituksia ja taustakuvia. Päivitys tarjoaa lisäksi uusitut widgetit ja uudistuksia emojeihin.

Lisäksi Samsung lisää järjestelmätason yksityisyysominaisuuksia. Esimerkiksi, jos kameraa tai mikrofonia käytetään, niin niistä ilmoitetaan käyttäjälle kuvakkeen avulla. Myöskin uusi yksityisyyden hallintapaneeli on läsnä, joka on Samsungin itse kehittämä, eikä Googlen kehittämä.

Tarkemmin Android 12 -version uudistuksiin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

9 Kommenttia

  1. Ei näytä vielä tulevan.

  2. Olen nyt useamman päivän monta kertaa päivässä käynyt katsastamassa tilanteen sen jälkeen, kun päivityksestä alkoi tihkua tietoja maailmalta, mutta eipä näytä tulevan.

  3. No nyt latautuu!

    1. Päivityksiä tosiaan jaetaan usein hieman porrastetusti, joten ei välttämättä ole aivan heti kaikkien saatavilla. Hyvä kuulla, että nyt on saapunut myös sinulle!

  4. Päivityksen jälkeen eri sovelluksille ei voi enää laittaa eri ilmoitusääniä, mikä on aivan syvältä. Sama ääni jokaisessa sovelluksessa, face,SMS, email, työvuorot jne…

  5. Tänne ilmaantui tuo päivitys ja äänetkin ne omatkin toimii… 🤗

  6. eipä toimi kaatuu 25% kohdalla

  7. Miksi näin 2022 toukokuussa galaxy a52 5g on hintavertailussa kalliimpi kuin galaxy a52s 5g? Jälkimmäinen julkaistiin mm. tuomaan kaivattua lisätehoa kyseiseen malliin….kertokaa joku viisas…Kiitos..

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung