SamsungYleinen

Sertifiointitiedot paljastivat: Samsung Galaxy S21 FE saamassa tehokkaan 45 watin pikalatauksen

Samsungin uutta Galaxy S21 FE -puhelinta odotetaan markkinoilla suurella mielenkiinnolla ja sen tilannetta seurataan aktiivisesti. Galaxy S21 FE:n julkaisusta on ollut monenlaisia tietoja, sillä tulevan puhelimen on kerrottu kärsivän globaalista piiripulasta, joka on vaikuttanut Samsungin julkaisusuunnitelmiin. Galaxy S21 FE:n sertifioinnit kuitenkin etenevät kovaa tahtia ja nyt FCC on kertonut puhelimen saaneen hyväksynnän.

FCC on myös kertonut muutaman muun yksityiskohdan toistaiseksi julkaisemattomasta puhelimesta. FCC:n sertifiointitiedot kertovat Galaxy S21 FE -puhelimen mallikoodien olevan SM-G990U ja SM-G990U1. Tiedostot kertovat puhelimen olevan yhteensopiva kahden Samsungin laturin kanssa, jotka ovat 25 watin tehoinen EP-TA800 sekä 45 watin tehoinen EP-TA845. Raportit kuitenkin kertovat, että Samsung ei ole toimittamassa kumpaakaan laturia puhelimen myyntipakkauksessa, vaan sellainen on ostettava erikseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

45 watin latauksen tuki on Galaxy S21 FE -puhelimessa mielenkiintoinen ominaisuus, sillä muut Galaxy S21 -malliston puhelimet tarjoavat vain 25 watin pikalataustuen. Puhelimesta tiedetään aikaisempien vuotojenkin perustella paljon. Galaxy S21 FE:n tiedetään saavan Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Lisäksi puhelimeen on huhuttu 6,41 tuuman Super AMOLED-näyttöpaneelia 120 hertsin virkistystaajuudella sekä etukamerareiällä. Galaxy S21 FE on nähty myös useissa 3D-mallinnoksiin pohjatuvissa kuvissa.

Tuoreimmat tiedot ovat myös kertoneet Samsungin tuovan Galaxy S21 FE -puhelimen myyntiin vain Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Julkaisua on jouduttu lykkäämään valmistusongelmien takia lokakuuhun. Toistaiseksi Samsung ei ole itse vahvistanut puhelimen tarkkaa julkaisuaikaa.

Lähde: Myfixguide.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung