SamsungYleinen

Samsungin julkaisematon Galaxy Tab S6 Lite -tabletti ensimmäistä kertaa vuotokuvassa

Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Samsung valmistelee uuden edullisemman Android-tabletin julkaisua, ja nyt Android Headlines -sivusto on saanut käsiinsä kuvan laitteesta. Uuden tabletin nimeksi on ilmoitettu Galaxy Tab S6 Lite, joten kyseessä olisi viime vuoden Galaxy Tab S6 -huipputabletin pikkuvelimalli.

Rakenteeltaan tabletti näyttää hyvin paljon isoveljeltään, mutta tekniikassa kerrotaan olevan selviä muutoksia. Galaxy Tab S6 Lite tulee saamaan myös S Pen -kynän. Tabletissa on todennäköisesti 10 tuuman näyttö, jossa on myös pyöristetyt kulmat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisesti Galaxy Tab S6 Lite tulee olemaan, kuten Samsungin keskihintaluokan älypuhelimet. Järjestelmäpiirinä toimii Exynos 9611 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Käyttöjärjestelmänä tullaan lähes varmasti näkemään Android 10, jonka päällä hyrrää One UI 2.1 -käyttöliittymä. Valitettavasti Galaxy Tab S6 Liten tarkemmista tiedoista ei ole vielä vuotoja.

Hinnoittelun odotetaan asettuvan alle 400 euroon, ja julkaisu tapahtuu lähitulevaisuudessa. Tarkkaa julkaisupäivää ei ole tiedossa, mutta Galaxy Tab S6 Lite julkaistaan todennäköisesti varsin hiljaisesti ilman suurempia julkaisutilaisuuksia.

Lähde: Android Headlines

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung