SamsungYleinen

Samsungin supersuositut puhelimet saamassa jatkoa – vuotokuvissa Galaxy A52 5G ja Galaxy A72 5G

Samsung Galaxy A52 5G / Kuva: Evan Blass

Samsung on julkaisemassa todennäköisesti lähiviikkojen aikana uudet keskihintaluokan 5G-älypuhelimet, jotka ovat Galaxy A52 5G sekä Galaxy A72 5G. Kyseessä ovat seuraajat Samsungin supersuosituille Galaxy A51- ja Galaxy A71 -puhelimille, jotka julkaistiin viime vuonna. Tänään tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut tulevista puhelimista kuvia Voice.com-palvelussa.

Galaxy A52 5G -mallista on julkaistu parempi tuotekuva, joka paljastaa laitteen useammalta kulmalta katsottuna. Samsung tulee luottamaan puhelimessa tuttuun tasaiseen näyttöpaneeliin, jossa on etukameraa varten tehty reikä keskitetysti yläreunassa. Laitteen takaosassa on aikaisempaa suurempi ja ulkonevampi kamera-alue, jossa on neljä kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Kuvien perusteella Galaxy A52 5G on rakenteeltaan myös muovia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan Galaxy A52 5G -puhelimessa tultaisiin näkemään Snapdragon 750G -järjestelmäpiiri, 6 gigatavua RAM-mustia sekä Android 11 -käyttöjärjestelmä. Puhelimessa on todennäköisesti myös 48 megapikselin pääkamera, 12 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä makro- ja syvyysterävyyskamerat. Galaxy A52 5G on nuorille suunnattu malli, ja sen hinnan odotetaan asettuvan noin 400-450 euroon.

Samsung Galaxy A72 5G / Kuva: Evan Blass

Toinen tänään vuotanut puhelin on Galaxy A72 5G, josta tuore kuva ei kuitenkaan paljasta kovin paljoa. Kuvassa uutuuspuhelin on esillä vain etuosastaan, joka paljastaa siis tutun näyttötoteutuksen sekä oikeassa kyljessä olevat virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Puhelimen takaosassa odotetaan kuitenkin olevan samanlainen laatikkomainen kamera-alue, kuin pikkuvelimallissakin.

Samsung julkistanee Galaxy A52 5G- ja Galaxy A72 5G -puhelimet globaalisti pian, mutta tarkkaa aikataulua ei ole vielä tiedossa. Jo aikaisemmin Samsung on esitellyt edullisemmat Galaxy A32 5G– ja Galaxy A42 5G -puhelimet.

Lähde: Voice.com (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung