SamsungYleinen

Samsungin tuleva Galaxy Watch 5 Pro on premium-älykello – vuotaja paljasti valmistusmateriaalit

Samsung Galaxy Watch 4 Classic.

Samsungilta odotetaan tänä vuonna uusia Galaxy Watch 5 -sarjan älykelloja, jotka ovat tietojen mukaan ainakin Galaxy Watch 5 -perusversio sekä parempi Galaxy Watch 5 Pro. Samsung tulee luopumaan classic-mallista tänä vuonna ja se on korvattu pro-versiolla. Tällä kertaa tunnettu vuotaja on paljastanut Samsungin suunnitelmat kellon materiaalien suhteen.

Twitterissä tunnettu vuotaja Ice universe on kertonut Samsungin hyödyntävän tulevassa Galaxy Watch 5 Pro -älykellossa premium-materiaaleja. Kellossa pitäisi olla näyttöä suojaamassa safiirilasi, joka kestää selvästi paremmin kulutusta kuin normaalit lasit.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäksi Ice universe paljastaa Galaxy Watch 5 Pron saavan titaanista valmistetun rungon, joka tekee kellosta selvästi kestävämmän. Tietojen pohjalta Samsung tulisi panostamaan pro-versiossa premium-toteutukseen ja tyylikkyyteen, joten kyseessä olisi malliston kärkimalli.


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valitettavasti tällä hetkellä ei ole olemassa tarkempia tietoja Galaxy Watch 5 Pron tekniikasta tai muista tiedoista. Aikaisempien raporttien mukaan käyttöjärjestelmänä on Wear OS. Samsungin kerrotaan käyttävän kellosta koodinimeä ”Heart-Pro” ja mallikoodi olisi ”SM-R92x”. Samsungilta odotetaan myös kahta muuta älykelloa, joiden koodinimet ovat ”Heart-S” ja ”Heart-M”.

Samsungin odotetaan julkaisevan uudet Galaxy Watch 5 -sarjan älykellot syksyllä mahdollisesti yhdessä Galaxy Z Fold 4– ja Galaxy Z Flip 4 -puhelimien kanssa.

Lähde: Twitter (Ice universe)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung