AndroidHonorYleinen

Suurin osa Honor 9 liten teknisistä ominaisuuksista paljastui – tätä on luvassa

Huawein sisarbrändi Honor on julkaisemassa todennäköisesti hyvin pian uuden Honor 9 lite -puhelimen. Olemme aikaisemmin kertoneet puhelimen paljastuneen sertifiointitiedoista sekä eilen Tenaa julkaisi useita kuvia laitteesta. Tänään Tenaan sivuille on ilmestynyt puhelimen tekniset tiedot.

Honor 9 litessä on 18:9-kuvasuhteen 5,65 tuuman Full HD+ -näyttö (2160 x 1080) sekä 2,36 GHz:n 8-ytiminen järjestelmäpiiri. RAM-muistia puhelimessa on 3 tai 4 gigatavua mallista riippuen ja sisäistä tallennustilaa on luvassa 32 tai 64 gigatavua. Tenaan tietojen mukaan Honor 9 litessä on myös muistikorttipaikka. Kameroiden osalta Huawei tulee jälleen tyytymään kaksoiskameraan niin edessä kuin takanakin. Takakamera rakentuu 13 ja 2 megapikselin kameroista ja myös etukamera koostuu samaisista 13 ja 2 megapikselin kameroista. Honor 9 litessä tulee tietojen mukaan olemaan myös Android 8.0 Oreo -käyttöjärjestelmä vakiona yhdessä EMUI 8.0 -käyttöliittymän kanssa. Tenaan tietokanta antaa puhelimen mitoiksi 151 x 71,9 x 7,6 millimetriä ja painoksi 149 grammaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 9 lite muistuttaa teknisesti hyvin pitkälti Honor 7X- ja Huawei Mate 10 Lite -puhelimia. Saataville pitäisi tulla värivaihtoehdot musta, sininen, valkoinen ja harmaa.

Lähde: Tenaa

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android