Black FridayYleinen

Tässä on 10 oikeasti loistavaa Black Friday -tarjousta älypuhelimista

Black Friday on nyt käsillä ja suurimmat jälleenmyyjät ovat jo päätarjouksensa julkaisseet. Lisäksi tiedossa on jo lähes lopullinen hintataso, jossa Black Fridayn aikana tullaan myymään mielenkiintoisimpia älypuhelimia. Vaikka tarjouksia löytyy kymmenistä eri älypuhelimista, niin oikeasti vain harvat tarjouksista ovat loistavia.

Olemme tässä artikkelissa listanneet mielestämme oikeasti loistavat älypuhelintarjoukset. Jos etsinnässä on siis uusi älypuhelin itselle tai lahjaksi jollekin toiselle, niin näihin puhelimiin kannattaa todella tutustua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Edge 20 – 325 euroa

Motorola Edge 20

Motorola Edge 20 on tuore älypuhelin, joka on tullut myyntiin vasta elokuussa. Puhelimen suositushinta on ollut alusta lähtien 499 euroa, mutta nyt 325 euron tarjoushinnalla kyseessä on erinomainen valinta uutta puhelinta etsivälle. Kyseessä on monipuolinen puhelin keskihintaluokassa.

Puhelimessa on 6,7 tuuman tasainen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on korkea 144 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on vastaamassa Qualcommin tuore Snapdragon 778G -järjestelmäpiiri, joka on suunnattu keskihintaisiin 5G-puhelimiin. Yksi Motorolan ylpeydenaihe on ollut myös ohut ja kevyt rakenne verrattuna moniin kilpailijoihin. Motorola Edge 20 tarjoaa myös 108 megapikselin huippuluokkaisen kameratoteutuksen.

Tutustu Motorola Edge 20 -puhelimeen SuomiMobiilin arvostelusta tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hinnat ja jälleenmyyjät:

Motorola Moto G50 – 129 euroa

Motorola Moto G50

Motorola Moto G50 on yksi tämän hetken edullisimmista 5G-älypuhelimista. Jos erityisesti haluaa päästä käsiksi 5G-nopeuksiin, niin silloin Moto G50 on varmasti loistava valinta. Puhelin tuli myyntiin Suomessa keväällä ja sen suositushinta oli 199 euroa. Nyt 129 euron tarjoushinnalla kyseessä on erittäin houkutteleva puhelin esimerkiksi lapselle.

Moto G50 -puhelimessa on paljon mielenkiintoisia ominaisuuksia, kuten Snapdragon 480 -järjestelmäpiiri. Puhelimessa on muun muassa 6,5 tuuman 90 hertsin virkistystaajuudella varusteltu näyttöpaneeli, 48 megapikselin kolmoiskamera sekä kookas 5000 milliampeeritunnin akku. Moto G50 tarjoaa lisäksi Android 11 -käyttöjärjestelmän, joka on hyvin lähellä puhdasta Androidia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tutustu Motorola Moto G50 -puhelimeen SuomiMobiilin arvostelusta tämän linkin takaa.

Hinnat ja jälleenmyyjät:

Nokia XR20 – 394 euroa

Nokia XR20

Nokia XR20 loistava puhelin, jos hakusessa on mielenkiintoinen kestävärakenteinen älypuhelin. Puhelin on ollut saatavilla Suomessa elokuusta lähtien, mutta nyt sen 394 euron alennushinta tekee siitä aikaisempaa houkuttelevamman. Puhelimen suositushinta on ollut 529 euroa, joten kyseessä on tuntuva alennus. Vastaavilla ominaisuuksilla varusteltua kestävärakenteista puhelinta ei Suomessa myydä.

Puhelin tarjoaa iskun- ja vedenkestävän rakenteen, suuren näyttöpaneelin, 48 megapikselin ZEISS-kamerat sekä suuren 4630 milliampeeritunnin akun. Muita mielenkiintoisia ominaisuuksia puhelimessa ovat langaton lataus, Snapdragon 480 5G -järjestelmäpiiri sekä stereokaiuttimet. HMD Global on pyrkinyt tekemään Nokia XR20 -puhelimesta pitkäikäisen, sillä puhelin tarjoaa jopa neljä vuotta päivityksiä sekä laajennetun kolmen vuoden takuun.

Tutustu Nokia XR20 -puhelimeen SuomiMobiilin arvostelusta tämän linkin takaa.

Hinnat ja jälleenmyyjät:

OnePlus Nord CE 5G – 199 euroa

OnePlus Nord CE 5G

Etsinnässä puhelin OnePlussalta? Kesällä Suomessakin myyntiin saapunut OnePlus Nord CE 5G on Black Friday -tarjouksessa vain 199 euron hintaan. Alun perin puhelimen suositushinta oli 329 euroa, joten 199 eurolla kyseessä on todella vakuuttava laite.

OnePlus Nord CE 5G -puhelimen yksi suurimmista vahvuuksista on 6,43 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on 90 hertsin virkistystaajuus. Puhelimessa hyödynnetään myös Snapdragon 750G -järjestelmäpiiriä, jonka rinnalla on jopa 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. OnePlus on varustellut puhelimen 64 megapikselin kolmoiskameralla, 4500 milliampeeritunnin akulla sekä tehokkaalla Warp Charge 30T Plus -latauksella.

Tutustu OnePlus Nord CE 5G -puhelimeen SuomiMobiilin arvostelusta tämän linkin takaa.

Hinnat ja jälleenmyyjät:

Samsung Galaxy A03s – 99 euroa

Samsung Galaxy A03s

Samsung Galaxy A03s on saatu myös hyvään alennukseen, sillä kyseessä on uusi alemman hintaluokan puhelin. Alun perin puhelimen hinta on ollut 149 euroa, mutta nyt Black Friday -alennuksesta sen voi hankkia 99 euron hintaan. Puhelimen voisi kuvitella olevan passeli esimerkiksi ikäihmisille tai lapselle ensimmäiseksi puhelimeksi.

Puhelimessa on muun muassa 6,5 tuuman kokoinen näyttöpaneeli, 13 megapikselin takakamera, MediaTekin kehittämä järjestelmäpiiri sekä Android 11 -käyttöjärjestelmä. Galaxy A03s -puhelimessa on lisäksi 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa, suuri 5000 milliampeeritunnin akku sekä kestävä muovirakenne.

Hinnat ja jälleenmyyjät:

Samsung Galaxy A52s 5G – 349 euroa

Samsung Galaxy A52s 5G

Samsung Galaxy A52s 5G on myös kohtalaisen uusi tulokas Suomen markkinoilla ja kyseessä on varmasti yksi tämän hetken parhaimmista puhelimista omassa kategoriassaan. Alun perin puhelimen hinta on ollut 399 euroa ja nyt 349 euron hinta tekee puhelimesta aikaisempaakin houkuttelevamman.

Puhelimessa on esimerkiksi Snapdragon 778G -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa hyvän suorituskyvyn ja 5G-yhteydet. Lisäksi Samsung on varustellut Galaxy A52s 5G:n suurella 6,5 tuuman Super AMOLED -näyttöpaneelilla, jossa on korkea 120 hertsin virkistystaajuus. Puhelimessa on myös 64 megapikselin neloiskamera, IP67-luokituksen mukainen vedenkestävyys sekä 4500 milliampeeritunnin akku.

Hinnat ja jälleenmyyjät:

Samsung Galaxy S21 Ultra – 999 euroa

Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsungin tämän vuoden huippupuhelimen, eli Galaxy S21 Ultran saa myös tuntuvalla 300 euron alennuksella. Hintaa puhelimella on Black Friday -alennuksissa edullisimmillaan 999 euroa. Myyntiin tullessaan suositushinta oli 1299 euroa.

Galaxy S21 Ultran yksi mielenkiintoisimpia ominaisuuksia on 6,8 tuuman Dynamic AMOLED 2X -näyttöpaneeli, jossa on erittäin korkea 120 hertsin virkistystaajuus. Puhelimessa on myös tehokas 5 nm Exynos 2100 -järjestelmäpiiri, 16 gigatavua RAM-muistia sekä suuri 5000 milliampeeritunnin akku. Laitteen takaosaan on saatu neljä kamerasensoria, joista tarkin on jopa 108 megapikseliä.

Tutustu Samsung Galaxy S21 Ultra -puhelimeen SuomiMobiilin arvostelusta tämän linkin takaa.

Hinnat ja jälleenmyyjät:

Samsung Galaxy Z Flip 3 – 849 euroa

Samsung Galaxy Z Flip 3

Taittuvanäyttöisen Galaxy Z Flip 3 -puhelimen saa nyt aikaisempaa edullisemmin. Monet jälleenmyyjät ovat laskeneet hinnan 849 euroon. Alun perin puhelin maksoi 1079 euroa, joten nyt 230 euron alennuksen jälkeen yhä useimmilla on mahdollisuuksia hankkia ensimmäinen taittuvanäyttöinen puhelin.

Galaxy Z Flip 3 -puhelimesta mielenkiintoisen tekee simpukkapuhelimen olemus, jonka mahdollistaa taittuva näyttöpaneeli. Puhelimessa on myös normaaleista huippulaitteista tuttuja teknisiä ratkaisuja, kuten Snapdragon 888 -huippupiiri, kaksoiskamera sekä stereokaiuttimet. Verrattuna edeltäjäänsä suurimmat uudistukset puhelimessa ovat kookkaampi ulkopuolen näyttöpaneeli sekä IPX8-luokituksen mukainen vedenkestävyys. Galaxy Z Flip 3:n voi siis upottaa kokonaan veteen.

Tutustu Samsung Galaxy Z Flip 3 -puhelimeen SuomiMobiilin arvostelusta tämän linkin takaa.

Hinnat ja jälleenmyyjät:

Xiaomi 11 Lite 5G NE – 249 euroa

Xiaomi 11 Lite 5G NE

Xiaomi 11 Lite 5G NE on myös uusi tulokas Suomen älypuhelin markkinoille ja jo heti uutena laitteen pystyy ostamaan vain 249 euron hinnalla. Puhelimen virallinen suositushinta on 399 euroa, joten 150 euron alennus on merkittävä.

Puhelimen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat 6,55 tuuman ja 90 hertsin AMOLED-näyttöpaneeli, tehokas Snapdragon 778G -järjestelmäpiiri, 64 megapikselin kolmoiskamera sekä kevyt ja ohut rakenne. Xiaomi Mi 11 Lite 5G on varusteltu myös monilla muilla mielenkiintoisilla toteutuksilla, jotka ovat toki tässä hintapisteessä myös hyvin tuttuja.

Hinnat ja jälleenmyyjät:

Xiaomi 11T – 388 euroa

Xiaomi 11T

Xiaomi 11T on myös uusi älypuhelin, mutta jo nyt hinta on laskenut huimasti. Monet jälleenmyyjät tarjoavat laitetta alle 400 euron hinnalla, vaikka alkuperäinen hinta on ollut jopa 599 euroa. Jos etsinnässä on hyvää suorituskykyä ja monipuolisia ominaisuuksia tarjoava laite, niin silloin Xiaomi 11T on loistava vaihtoehto.

Puhelimessa on muun muassa 108 megapikselin kolmoiskamera, AMOLED-näyttöpaneeli 120 hertsin virkistystaajuudella sekä Dimensity 1200 -järjestelmäpiiri. Lisäksi Xiaomi on panostanut tällä kertaa vahvasti lataamiseen, sillä Xiaomi 11T tukee 67 watin pikalatausta.

Hinnat ja jälleenmyyjät:

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday