Black FridayYleinen

Vinkki ennen Black Friday -puhelintarjouksiin tarttumista: Tutustu SuomiMobiilin kattaviin arvosteluihin

Black Friday, tai paremminkin Black Week on käynnistynyt Suomessa vauhdikkaasti monenlaisien puhelintarjouksien merkeissä. Useat älypuhelimet ovat nyt jopa useiden satasien alennuksessa, mutta vaikka tarjoukset ovat houkuttelevia, niin ennen ostopäätöstä kannattaa tutustua tuotteisiin etukäteen, jotta vältytään turhilta ostoksilta. SuomiMobiilissa on testattu lukuisia nyt Black Friday -tarjouksissa olevia älypuhelimia.

Olemme jo koostaneet monien jälleenmyyjien tarjoamista Black Friday -ennakkotarjouksista koosteita, joissa käydään läpi parhaimpia älypuhelintarjouksia. Näihin pääse tutustumaan alapuolella olevista linkeistä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Black Friday -alennuksissa oleviin älypuhelimiin kannattaa tutustua huolellisesti, sillä esimerkiksi kaikissa tarjouksessa olevissa Huawei- ja Honor -puhelimissa ei ole Googlen palveluita, mikä voi edelleen tulla yllätyksenä. Alapuolelle on listattuna valmistajakohtaisesti SuomiMobiilin laitearvostelut puhelimista, joita löytyy tarjouksesta nyt Black Weekin aikana. Listauksen ohella lisää kattavia arvosteluja erilaisista tuotteista löytyy tämän linkin takaa.

Apple

Honor

Huawei

Motorola

OnePlus

Samsung

Xiaomi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday