Black FridayYleinen

Tässä ovat parhaimmat poiminnat Black Fridayn kuuloketarjouksista

Olemme tarkastelleet jo monelta kantilta katsottuna suomalaisten jälleenmyyjien Black Friday -ennakkotarjouksia ja tällä kertaa listasimme parhaat kuuloketarjoukset. Jo aikaisemmin olemme käyneet läpi älypuhelintarjouksia, joihin pääsee tutustumaan alapuolella olevista linkeistä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeiden osalta valikoima on Black Friday -alennuksissa monipuolinen ja mukana on monia todella mielenkiintoisia ja varteenotettavia tarjouksia. Esimerkiksi Sonyn langattomia nappikuulokkeita sekä korvat peittäviä kuulokkeita on monipuolisesti mukavissa alennuksissa. Lisäksi Huawein ja Honorin taustamelun vaimennuksella varustellut kuulokkeet ovat jopa puoleen hintaan. Elisalla ja DNA:lla tarjouksessa ovat myös Applen AirPods-kuulokkeita, ja esimerkiksi AirPods Pro -kuulokkeet ovat tarjolla 219 euron hintaan (norm. 279€).

Alapuolella on vielä listattuna mielestämme parhaimmat Gigantin, Powerin, Verkkokauppa.comin, Elisan, DNA:n ja Telian kuuloketarjoukset. Parhaimmat alennukset ovat vielä erikseen korostettuna.

Gigantti

Verkkokauppa.com

Power

Elisa

DNA

Telia

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday