ASUSYleinen

TENAA julkaisi ASUS ROG Phone 2:n teknisiä tietoja ja kuvia

ASUS on jo vahvistanut, että yhtiön tuleva pelipuhelin ROG Phone 2 tulee saamaan tehonsa Qualcommin tuoreimmasta Snapdragon 855 Plus -järjestelmäpiiristä. Nyt Kiinan televiranomainen TENAA on listannut tietokantaansa toistaiseksi julkaisemattoman puhelimen kuvat sekä teknisiä tietoja.

Puhelimessa tulee olemaan 6,59 tuuman näyttö, jonka kuvasuhde on todennäköisesti 18:9. Näytössä on aikaisempien huhujen mukaisesti 120 hertsin virkistystaajuus. Näytössä odotetaan olevan myös integroitu sormenjälkilukija, sillä sellaista ei löydy puhelimen takaosasta. ASUS ROG Phone 2 tulee saamaan myös kaksoiskaiuttimet, kaksoiskameran sekä suuren 5800 milliampeeritunnin akun. Puhelimen odotetaan lisäksi tukevan 30 watin pikalatausta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

TENAAN julkaisemissa kuvissa ROG Phone 2 näyttää pitkälti edeltäjältään, vaikka muutamia muutoksia on tullut. Puhelimen viralliset mitat ovat 170.99 x 77.6 x 9.78 millimetriä.

ASUS tulee julkaisemaan uuden puhelimensa ensi viikon tiistaina 23. heinäkuuta, jolloin laitteen tarkat tiedot paljastetaan. Julkaisu tapahtuu toistaiseksi vain Kiinassa, eikä saatavuudesta Euroopassa ole minkäänlaisia tietoja.

Lähde: TENAA

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS