RedmiYleinen

TENAA paljasti tulevan Redmi-puhelimen tekniset tiedot – HD-näyttö ja massiivinen 5000 mAh akku

Kerroimme eilen Kiinan televiranomaisen TENAA:n paljastaneen tietokannassaan kuvia vielä julkaisemattomasta Redmi-puhelimesta. Huhuissa puhelin tunnetaan nimellä Redmi Note 8, mutta tuoreimmat TENAA:n paljastamat tekniset tiedot kyseenalaistavat huhutun mallinimeämisen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Note -malliston puhelimet ovat olleet usein keskihintaluokkaan asettuvia ja tarjoavat erittäin vaikuttavia ominaisuuksia kilpailijoihin verrattuna. Nyt TENAA on kertonut paljastuneessa Redmi-puhelimessa olevan muun muassa HD+ -tasoinen näyttö (720 x 1520). Todennäköisesti kyseessä saattaa olla esimerkiksi Redmi 8 tai vastaava, vieläkin edullisempi älypuhelin.

TENAA:n mukaan puhelin tulee saamaan 6,217 tuuman näytön, jossa on pisaralovi. Järjestelmäpiiriä ei luonnollisestikaan vahvisteta, mutta puhelimessa on 2, 3 tai 4 gigatavua RAM-muistia versiosta riippuen. Sisäistä tallennustilaa löytyy 16, 32 tai 64 gigatavua ja puhelimessa on tuki microSD-muistikortille. TENAA vahvistaa Redmi-puhelimessa olevan myös Android 9.0 Pie sekä massiivinen 5000 milliampeeritunnin akku. Kameroita puhelimessa on kolme ja takaosan kaksoiskamera koostuu ainakin 12 megapikselin pääkamerasta.

Toistaiseksi ei ole varmaa, milloin Redmi tulee nyt paljastuneen puhelimen julkaisemaan. Redmi on itse vihjannut julkaisevansa myös 64 megapikselin neloiskameralla varustellun älypuhelimen lähiaikoina.

Lähde: TENAA

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Redmi