XiaomiYleinen

Vuotokuvissa ensi viikolla julkaistavat Xiaomi 11T, 11T Pro sekä 11 Lite 5G NE – tällaisia ovat odotetut uutuudet

Xiaomi 11T

Xiaomi tulee julkaisemaan ensi viikolla 15. syyskuuta lukuisia uutuustuotteita globaaleille markkinoille. Luvassa on ainakin uudet Xiaomi 11T -sarjan huippupuhelimet, mutta myös muutama muu uutuuslaite. Jo nyt tulevista laitteista tiedetään paljon, mutta nettiin on vuodettu myös tarkkoja tuotekuvia.

Julkaisutilaisuuden keskiössä tulevat olemaan Xiaomi 11T- ja Xiaomi 11T Pro -huippupuhelimet. Jo aikaisemmin nähtiin vuotokuva Xiaomi 11T Prosta, mutta nyt on paljastunut vastaava kuva myös Xiaomi 11T -perusmallista. Kuvat vahvistavat molempien puhelimien olevan rakenteeltaan varsin samanlaisia. Suuria eroavaisuuksia ei ole mahdollista havaita ja molemmista puhelimista on samat väriversiot Meteorite Gray, Celestial Blue ja Moonlight White.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi 11T Pro

Xiaomi Mi 11T -puhelimien takaosassa nähdään laatikkomainen kamera-alue, jossa on ainakin kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Kameroiden rinnalla on myös teksti ”108 MP”, joka vahvistaa pääkameran olevan tarkkuudeltaan 108 megapikseliä molemmissa puhelimissa. Puhelimien takaosassa on esillä myös Xiaomin logo ja 5G-logo. Xiaomi 11T -laitteiden etuosassa on tasainen näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä ja näytössä on kohtuulliset kehykset. Kuvasta nähdään puhelimien oikeassa kyljessä olevan äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainike, jossa on sormenjälkilukija.

Huhuissa Xiaomi 11T Prohon on odotettu 120 hertsin virkistystaajuuden OLED-näyttöpaneelia, Snapdragon 888 -järjestelmäpiiriä sekä 5000 milliampeeritunnin akkua, jota voidaan ladata 120 watin tehoisella pikalatauksella. Xiaomi 11T -perusmalliin on odotettu MediaTekin kehittämää Dimensity 1200 -järjestelmäpiiriä. Perusmalliin on odotettu myös OLED-näyttöpaneelia 120 hertsin virkistystaajuudella sekä isovelimallista tuttua kameraratkaisua.

Xiaomi vahvisti eilen uusien Xiaomi 11T -sarjan puhelimien tulevan saamaan 3 vuotta Android-versiopäivityksiä sekä 4 vuotta tietoturvapäivityksiä. Kyseessä on selvä parannus aikaisempaan, kun Xiaomi ei ole ennen antanut mitään päivityslupauksia.

Xiaomi 11 Lite 5G NE

Yksi uutuuksista on Xiaomi 11 Lite 5G NE, tai niin sanottu ”New Edition”. Käytännössä kyseessä olisi täysin sama puhelin kuin nykyisin markkinoilla oleva Xiaomi Mi 11 Lite 5G. Xiaomi on ainoastaan vaihtanut järjestelmäpiirin Snapdragon 778G -versioon aikaisemman Snapdragon 780G -järjestelmäpiirin saatavuusongelmien takia. Uudessa vuotokuvassa puhelin on esillä neljässä väriversiossa, jotka ovat Vinyl Black, Tuscany Coral, Jazz Blue sekä täysin uusia vaalea versio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi 11 Lite 5G NE tulee saamaan 6,55 tuuman AMOLED-näytön, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Puhelimessa on lisäksi 64 megapikselin kolmoiskamera, 20 megapikselin selfiekamera sekä 8 gigatavua RAM-muistia. Xiaomi tarjoaa puhelimessa myös 4250 milliampeeritunnin akun sekä 33 watin tehoisen pikalatauksen.

Xiaomi Pad 5

Xiaomi tulee esittelemään tilaisuudessa globaaleille markkinoille Xiaomi Pad 5 -tabletin, joka on julkaistu aikaisemmin jo Kiinassa. Hintaa tabletilla on Euroopassa noin 399 euroa ja tarjolla on ainoastaan 6 + 128 gigatavun muistiversio. Tabletista tiedetään jo kaikki tiedot, eli siinä on 11 tuuman LCD-näyttö, Snapdragon 860 -järjestelmäpiiri sekä 8720 milliampeeritunnin akku. Tabletissa on myös 13 megapikselin kamera takaosassa sekä 8 megapikselin kamera etuosassa.

Xiaomin julkaisutilaisuus on siis ensi viikon keskiviikkona 15. syyskuuta, jolloin viimeisetkin tiedot uusista laitteista paljastuvat.

Lähde: Pricebaba.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi