HuaweiMWCYleinen

Uusi vuoto paljasti Huawei P10 Liten kuvat ja tekniset tiedot

Huawei P10 Lite

Saksalainen WinFuture-sivusto on saanut käsiinsä ainutlaatuisia kuvia Huawein tulevasta keskihintaluokkaan sijoittuvasta puhelimesta. Sivusto kutsuu kuvissa esiintyvää laitetta nimellä ”Huawei Nova Youth Edition ”, mutta todennäköisesti puhelin tulee saataville myös Huawei P10 Lite -nimen alla.

Kuvissa näkyvä puhelin näyttää pitkälti samalta, kuin hiljattain Suomessakin myyntiin saapunut Honor 8 Lite. Teknisesti laitteet ovat kuitenkin hieman erilaiset. Huawei P10 Liten näytön koko on huhun mukaan 5,2 tuumaa ja Full HD tasoinen. Puhelimen sisällä on 3000 milliampeeritunnin kokoinen akku, jota ladataan hyödyntäen micro-USB-porttia. Paksuutta laitteella on 7,2 millimetriä ja painoa 146 grammaa. Huawei P10 Litessä odotetaan olevan käyttöjärjestelmänä Android 7.1.1, jonka päällä on Huawein oma EMUI 5.1 -käyttöliittymä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei P10 Litessä kerrotaan olevan kahdeksanytiminen Kirin 658 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 4 gigatavua RAM-muistia. Tallennustilaa laitteeseen odotetaan vähintään 64 gigatavua, jota on mahdollista suurentaa muistikortin avulla. Kuvissa esiintyvässä laitteessa on 12 megapikselin pääkamera sekä 8 megapikselin etukamera.

Huawei P10 Litessä on sormenjälkilukija takapuolella, toisin kuin Huawei P10 ja Huawei P10 Plus -puhelimissa se on laitteen etupuolella. Puhelimen odotetaan saapuvan Kiinassa myyntiin maaliskuun lopulla 2099 juanin hintaan, joka on noin 290 euroa. Saataville tulee ainakin viisi värivaihtoehtoa, jotka ovat valkoinen, musta, kultainen, vaaleanpunainen  ja sininen.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei