OnePlusYleinen

OnePlus Nord 2 saamassa OnePlus 9 -puhelimista tutun huippuluokkaisen 50 megapikselin kameran

Viime aikoina tulevasta OnePlus Nord 2 -puhelimesta on kuultu epävirallisia huhuja sekä nähty vuotoja, mutta myös OnePlus on itse vahvistanut muutamia laitteen ominaisuuksia. Tällä kertaa luotettavista vuodoistaan tunnetuksi tullut Twitter-käyttäjä Ishan Agarwal on paljastanut uutta tietoa OnePlus Nord 2 -puhelimen kameroista.

Puhelimeen kerrotaan tulevan kolmoiskamerajärjestelmä, jonka kohokohtana on 50 megapikselin pääkamera. Kyseessä ei ole mikä tahansa kamera, vaan Sony IMX766 -sensoriin perustuva kamera, joka on nähty aikaisemmin OnePlus 9 -puhelimien ultralaajakulmakamerana. Ishan Agarwal kertoo twiitissään Nord 2:n pääkameran saavan myös optisen kuvanvakautuksen, joka nähtiin viime vuoden Nord-puhelimessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Valitettavasti twiitti ei kerro muita tietoja OnePlus Nord 2:n kameroista, mutta aikaisempien vuotojen mukaan OnePlus tarjoaisi laitteessa 8 megapikselin ultralaajakulmakameran sekä 2 megapikselin kolmannen kameran. Puhelimeen on odotettu myös tarkkaa 32 megapikselin tasoista etukameraa, 4500 milliampeeritunnin akkua sekä 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia.

OnePlus on aikaisemmin itse vahvistanut Nord 2:n saavan ensimmäistä kertaa MediaTekin kehittämän järjestelmäpiirin. Tehoista vastaa Dimensity 1200-AI -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa huippuluokan suorituskykyä ja kehittyneitä tekoälyominaisuuksia. OnePlus on vahvistanut puhelimen saavan myös 6,43 tuuman Fluid AMOLED -näytön, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 90 hertsin virkistystaajuus.

OnePlus Nord 2 tullaan julkaisemaan 22. heinäkuuta yhdessä OnePlus Buds Pro -kuulokkeiden kanssa.

Lähde: Twitter (Ishan Agarwal)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus