HuaweiYleinen

Vuoto: Huawei P30 Lite saa Full HD+ -näytön sekä 20 megapikselin kolmoiskameran

Huawei P30 Liten suojakuori.

Huaweilta odotetaan helmikuussa uusia Huawei P30-, P30 Plus- sekä P30 Lite -älypuhelimia. Tulevasta edullisimmasta Huawei P30 Lite -puhelimesta on paljastunut nyt lisätietoja ja niistä on raportoinut muun muassa GSMArena.com.

Huawei P30 Liten mallikoodin odotetaan olevan MAR-LX1M ja mallikoodin alkuosan uskotaan tulevan sanoista ”Marie Claire”. Uusien tietojen mukaan puhelimessa tullaan näkemään 19,3:9-kuvasuhteella varusteltu kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on Full HD+ -tasoa. Tarkemmin näytön tarkkuudeksi on mainittu 1080 x 2312 pikseliä. Tiedot Huawei P30 Liten näytöstä viittaavat, että kyseessä saattaisi olla pienellä vesipisaramaisella näyttölovella varusteltu puhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen perusteella Huawei P30 Litessä on oletuksena Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmä sekä mahdollisesti Huawein tuorein keskihintaluokan älypuhelimiin kehitetty Kirin 710 -järjestelmäpiiri. Sertifiointi tietojen perusteella laite tukee myös 18-watin pikalatausta. Kameroiden osalta Huawei P30 Liteen odotetaan jopa kolmoiskameraa takaosaan. Pääkamerana pitäisi toimia 20 megapikselin sensori, kun taasen kaksi muuta kameraa ovat tarkkuudeltaan 16 ja 2 megapikseliä.

Huawein odotetaan siis esittelevän uudet P30-malliston älypuhelimet Barcelonassa MWC-messujen yhteydessä helmikuun lopulla. Todennäköisesti puhelimista tullaan näkemään useita vuotoja lähempänä julkaisua.

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei