AndroidHMDNokiaYleinen

Nokia 9 PureView tulossa joulukuussa? – Lisäksi myös vihjaus Nokia 8.1 -puhelimesta

Nokia 9 PureView

HMD Global ilmoitti tällä viikolla yhtiön järjestävän julkaisutilaisuuden Dubaissa 5. joulukuuta, eli noin reilun kahden viikon kuluttua. Tilaisuudessa tullaan mitä todennäköisemmin julkaisemaan ainakin yksi uusi puhelin globaalisti, vaikka vihjailevassa kuvassa on esillä ainoastaan Nokia 7.1 -puhelimia eri väreissä. Uusin vihjaus julkaisutilaisuuden antimista tulee luotettavalta jälleenmyyjältä, jonka kautta saimme ensimmäisenä tietää myös etukäteen ”Nokia True Wireless Earbuds” -kuulokkeista. Lähde on siis todettu varsin luotettavaksi.

Tällä kertaa on paljastunut tietoja tulevien puhelimien virallisista suojakuorista. Mielenkiintoisin tieto on varmasti odotetun huippupuhelimen suojakuori, joka on löytynyt jälleenmyyjän tiedoista. Suojakuoren mallinimi on CC-190 ja markkinointinimi on ”Nokia 9 PureView Hybrid Crystal Case”. Kyseessä on siis läpinäkyvä suojakuori, jossa on kovamuovinen takaosa ja pehmeämuoviset reunat, jollainen on tarjolla monille uusille Nokia-puhelimille. Valitettavasti kuvaa suojakuoresta ei ole, mutta hinnoittelun odotetaan asettuvan noin 17 euroon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toinen mielenkiintoinen tieto koskee Nokia 8.1- tai Nokia 7.1 Plus -mallinimellä Euroopassa julkaistavaa älypuhelinta. Kyseessä on täysin sama puhelin kuin jo Kiinassa julkaistu Nokia X7, jonka koodinimi on Phoenix. Myöskin jälleenmyyjä kutsuu puhelinta nimellä ”Nokia Phoenix”, jolle on tulossa myyntiin kaksi erilaista suojakuorta, joiden mallikoodit ovat CC-181 ja CP-281. Näistä ensimmäinen on ”Nokia Phoenix Clear Case”, eli se on valmistettu läpinäkyvästä silikonista. Toinen suojakuori kantaa nimeä ”Nokia Phoenix Entertainment Flip Covers” ja siitä on tulossa tarjolle ainakin väriversiot harmaa ja sininen. Hintaa Nokia Phoenixin kuorilla on noin 10 euroa ja noin 25 euroa.

  • Hybrid Crystal Case CC-190 = Nokia 9 PureView – 16,99€
  • Clear Case CC-181 = Phoenix – 9,99€
  • Entertainment Flip Covers CP-281 / Grey = Phoenix – 24,99€
  • Entertainment Flip Covers CP-281 / Tempered Blue = Phoenix – 24,99€

Nyt paljastuneet suojakuoret saattavat siis paljastaa, että HMD Global suunnittelee julkaisevansa mahdollisesti 5. joulukuuta Nokia 9 PureView- sekä Nokia ”Phoenix” -puhelimet. Yleisesti jälleenmyyjät ovat saaneet tiedot tulevista lisätarvikkeista vain hieman aikaisemmin itse puhelimen julkaisua. Aikaisemmin on lisäksi vuotanut HMD Globalin suunnittelemat Nokia-merkkiset DT-10W- ja DT-500 -langattomat latausalustat.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Tuleepas näitä Nokia/hdm Global puhelimia jatkuvalla syötöllä. Suurin osa melkein samallaisia. Näytä koko isompi/pienempi tai RAM muist/muisti isompi/pienempi näytön resoluutio pienempi/suurempi. puhelimen koko muuttuu. Kamera erilainen kuin edellinen. Joku noista peleistä muuttuu edelliseen mallin on se heti uusi malli. Eli vaikka puhelimen koko muuttuu ja enemmän RAM muistia. Kaikki muu pysyy samana. Annetaan puhelimelle uusi nimi ja heti on uusi puhelin malli ja ei kun myyntiin.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android