MotorolaYleinen

Vuotokuvassa julkaisematon Motorola One Pro – Varusteltu erikoisella neloiskameralla

Motorola One Pro

Motorola One Pro -puhelin julkaistaan todennäköisesti lähiviikkojen aikana. Motorola julkaisi jo toukokuussa One Vision -puhelimen sekä pian on luvassa myöskin One Action -puhelin. Tällä kertaa kuvavuodossa on kuitenkin Motorola One Pro, joka pitäisi olla malliston laadukkain ja ominaisuusrikkain älypuhelin.

Uudessa kuvavuodossa Motorola One Pro komeilee kolmessa värissä, jotka ovat musta, mokka ja violetti. Kuvat paljastavat puhelimesta lähes kaiken. Etuosassa on suuren osan peittävä kosketusnäyttö, johon on tehty pisaramainen loviratkaisu etukameraa varten. Motorola One Pron takaosa näyttää verrattain mielenkiintoiselta, sillä kameraa varten on varattu erittäin suuri alue. Kamera-alueessa on neljä kamerasensoria sekä Motorolan logo. Kamera-alueen vasemmalla puolella on kaksois-LED-salama sekä 48 megapikselin teksti. Mielenkiintoista takaosassa on myös ”Motorola One” -teksti, kun muissa saman malliston puhelimissa on ollut Android One -logo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvat vahvistavat Motorola One Pron saavan myöskin 3,5 mm kuulokeliittimen sekä USB-C-tyypin latausliittimen. Valitettavasti tarkkoja teknisiä tietoja ei ole vuotanut, mutta joitakin yksityiskohtia on paljastunut. Esimerkiksi neloiskameran odotetaan rakentuvan 48 megapikselin sensorista, ultralaajakulmasensorista, teleobjektiivista sekä syvyysterävyyskamerasta. Puhelimen näytön odotetaan huhuissa olevan kooltaan 6,2 tuumaa ja perustuvan AMOLED-tekniikkaan.

Toistaiseksi Motorola ei ole vahvistanut julkaisevansa lähiaikoina uusia puhelimia. On kuitenkin varmaa, että Motorola One Pron julkaisun odotetaan olevan jo lähellä.

Lähde: Cashkaro.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola