XiaomiYleinen

Vuotokuvat paljastivat Xiaomi Smart Band 7 -aktiivisuusrannekkeen mielenkiintoisia ominaisuuksia

Xiaomi Smart Band 7 NFC -aktiivisuusrannekkeen myyntipakkaus.

Xiaomi tulee julkaisemaan 24. toukokuuta uudet Redmi Note 11T -sarjan älypuhelimet, mutta samalla yhtiö on vahvistanut julkaisevansa kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden Xiaomi Smart Band 7 -aktiivisuusrannekkeen. Xiaomi on julkaissut laitteesta jo ensimmäisiä kuvia sekä tietoja, mutta nyt nettiin on vuodettu kuvia laitteen myyntipakkauksesta.

Myyntipakkauksesta on julkaisu kuvia niin edestä kuin takaakin, joiden perusteella on saatu hyvä käsitys itse laitteesta. Myyntipakkaus on niin sanotun paremman NFC-version, mutta aktiivisuusrannekkeesta on tulossa myös edullisempi versio ilman NFC-tukea.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Smart Band 7 tulee samaan aikaisempaa 25 prosenttia suuremman 1,62 tuuman kokoisen AMOLED-näyttöpaneelin. Myyntipakkaus vahvistaa kellossa olevan yli 100 urheilutilaa, veren happipitoisuuden mittaus, ammattitason unen seuranta sekä vedenkestävyys 50 metriin asti. Lisäksi Xiaomi on varustellut laitteen 180 milliampeeritunnin akulla sekä Kiinassa Xiao AI -ääniavustajalla. Aktiivisuusranneke tukee lisäksi laitteita Android 6- ja iOS 10 -versioista ylöspäin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempi vuoto kerto Xiaomi Smart Band 7 -aktiivisuusrannekkeen saavan 490 x 192 pikselin tasoisen näytön ja tuen Always-on-display-toiminnolle. Lisäksi laite tukee 303 erilaista hymiötä sekä 126 erilaista sovelluskuvaketta esimerkiksi ilmoituksia varten. Laitteessa olisi vuotojen mukaan GPS-tuki sekä kehittyneemmät virransäästötilat. Käyttöjärjestelmäksi odotetaan Zepp OS, joka on ollut aikaisemmin muun muassa Amazfitin laitteissa.

Xiaomin mukaan yhtiön Smart Band -laitteilla on globaalisti jo yli 140 miljoonaa käyttäjää, joten kyseessä on yksi kiinalaisvalmistajan suosituimmista tuotelinjoista. Xiaomin odotetaan tuovan pian Kiinassa julkaistavan uutuusversion myyntiin myös pian globaalisti.

Lähde: Mydrivers.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi