HuaweiYleinen

Raportti: Huawei FreeBuds Pro 2 -huippukuulokkeet julkaistaan kesäkuun alussa – myös 5G-erikoiskuorella varustellut Nova 10 -puhelimet tulossa

Huawei FreeBuds Pro

Huawei on järjestämässä jälleen kesäkuun alussa ison julkaisutilaisuuden kotimarkkinoillaan Kiinassa, jos on uskomista tuoreimpia raportteja. Weibo-palvelussa useat Huaweista perillä olevat vuotajat ovat vihjanneet yhtiön julkaisevan mielenkiintoisia uutuuksia kesäkuun alussa.

Yksi odotetuista tuotteista on Huawei FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet, jotka ovat seuraajat syyskuussa 2020 julkaistuille FreeBuds Pro -kuulokkeille. Kyseessä pitäisi olla huippuluokan täyslangattomat nappikuulokkeet, jotka haastavat Applen ja Samsungin parhaimmat nappikuulokkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huaweilta odotetaan FreeBuds Pro 2 -kuulokkeiden ohella myös uusia kannettavia tietokoneita sekä MatePad-tabletteja. Kiinassa odotetaan julkaistavaksi myös Huawei Watch Fit 2 -älykello, joka nähtiin jo globaaleilla markkinoilla. Huaweilta odotetaan myös Watch 3 Prosta EKG-versiota sekä Band B6 -rannekkeen uusittua varianttia.

Huawein uusi 5G-suojakuori.

Tilaisuudessa odotetaan myös uusia älypuhelimia, jotka olisivat keskihintaiset Nova 10 -sarjan laitteet. Huawei ei pysty käyttämään puhelimissa 5G-järjestelmäpiirejä, mutta Nova 10 tulee saamaan odotuksien mukaan myös ”5G-pakettiversion”, joka olisi toteutettuna erillisellä suojakuorella. Huawei esitteli aikaisemmin jo Huawei P50 Prolle erillisen 5G-suojakuoren, jonka avulla pystytään saamaan 4G-puhelimesta nopeasti 5G-laite eSIM-tekniikan avulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Nova 10 -sarjaan on huhuissa tulossa kaksi versiota, joista toisessa käytetään Snapdragon 778G 4G -järjestelmäpiiriä ja toisessa uutta Snapdragon 7 Gen 1 4G -järjestelmäpiiriä. Tarkkoja tietoja laitteista ei kuitenkaan toistaiseksi ole vuotanut.

Lähde: Ithome.com (kiinaksi), Mydrivers.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei